Nieuwe naam voor Tinker Bells winterfilm

Een nieuwe titel en dito poster voor Tinker Bells volgende film.

The Mysterious Winter Woods, de nieuwe animatiefilm rond Tinker Bell en haar fladderende vriendjes, lijkt omgedoopt tot Secret of the Wings. Bewijs daarvan is de nieuwe poster die gefotografeerd werd op de D23-expo.

De regisseur van de film is Peggy Holmes (The Little Mermaid: Ariel’s Beginning). Hoewel het vierde elfjesavontuur oorspronkelijk voor 2011 stond gepland (sinds 2008 verscheen er elk jaar een nieuwe), is de releasedatum verschoven naar de herfst van 2012. Waarom? Mogelijk omdat de nieuwe Tinker Bell-shampoo nog niet klaar was…

In Disneys recentste persbericht wordt immers aangekondigd dat Ken Paves* zal samenwerken met DisneyToon Studios en Disney Consumer Products om een nieuwe lijn schoonheidsproducten te ontwikkelen voor de Disney Fairies-reeks. Een leuke herinnering voor wie al was vergeten dat de hele verzameling feeënfilms een idee is van DCP om allerlei afgeleide producten te verkopen. Dat het vermakelijke films oplevert, is voor de studio eigenlijk een bijkomstigheid.

Oude teaser voor Tinkerbell and the Mysterious Winter Woods

(Via ComingSoon)

*Geen idee wie Paves is? Ik ook niet. Hij wordt omschreven als een “celebrity hair stylist” en met mijn erg beperkte modekennis leid ik daarvan af dat hij iemand is die het verschil kent tussen gewone zeep en shampoo. Fascinerend.

Lees ook:Tiger Woods in animatiefilmpje voor Gatorade
Lees ook:Eerste trailer voor Secret of the Wings
Lees ook:Trailer Tinker Bell and the Great Fairy Rescue
Lees ook:Lange clip uit Tinker Bell and the Great Fairy Rescue
Lees ook:België krijgt eerste Disney Store in Benelux

Eén reactie op “Nieuwe naam voor Tinker Bells winterfilm

  1. TAZ

    dan zal ie ook volgend jaar ook wel op disney channel gaan komen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.