Inside Out

Inside Out

Nieuwe titel voor Pixars animatiefilm die zich afspeelt in een meisjeshoofd.

PixarTijdens CinemaCon (een grote beurs voor bioscopen waar studio’s hun nieuwe projecten voorstellen) heeft Walt Disney deze week een nieuwe titel aangekondigd voor een van de volgende animatiefilms van Pixar.

De bioscoopfilm die voorlopig bekend stond als The Untitled Pixar Movie That Takes You Inside The Mind, luistert voortaan naar de titel Inside Out. Die nieuwe naam was al maanden geleden uitgelekt, maar werd nu officieel bevestigd door de studio.

Inside Out is het nieuwe project van regisseur Pete Docter (Up, Monsters Inc) en coregisseur Ronnie del Carmen (Dug’s Special Mission). Het verhaal vindt plaats in het brein van een meisje en haar gevoelens worden als karakters weergegeven. Haar emoties en ideeën worden dus heel letterlijk gevormd in haar hoofd. Dat idee wordt alvast uitgebeeld op de eerste schets voor de film (zie afbeelding onderaan).

In Amerika wordt de animatiefilm in de bioscoop verwacht op 19 juni 2015. In 2013 komt eerst nog Pixars prequel Monsters University en in 2014 verschijnt The Good Dinosaur.

Artwork Inside Out

Inside Out

Lees ook:Pixar onthult drie nieuwe animatiefilms
Lees ook:Vooruitblik op Pixars schema
Lees ook:Pixar probeert meisjes te doorgronden
Lees ook:Teaser voor Pixars volgende
Lees ook:Karakterposters Binnenstebuiten

3 reacties op “Inside Out

  1. Bob

    Een fantastisch gegeven, Woody Allen heeft iets dergelijks ook al eens gedaan in zijn film ‘Everything You Always wanted to know…….’ maar het gegeven om de emoties van een meisje uit te beelden, en dan nog gedaan door Pixar, ik kijk er naar uit.

      /   Beantwoorden  / 
  2. DragonMaster

    Ik ben ook benieuwd. Vooral hoe ze het verhaal gaan maken zonder het meisje als een shizofreen voor te stellen :D

      /   Beantwoorden  / 
  3. max

    Leuk ik ben benieuwd hoe ze het gaan aanpakken, en wat het verhaal precies zal zijn!

    Offtopic:

    Op het festival zijn de eerste beelden laten zien van The good dinosaur, Saving mr Banks en Malificent. Hopelijk komt dit binnenkort op internet!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.