Pinocchio krijgt een nieuwe speelfilm

Pinocchio krijgt een nieuwe speelfilm

Speelfilmadaptaties van bekende sprookjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Het commerciële succes van Alice in Wonderland doet heel wat studio’s voor het snelle geld kiezen. Een oude klassieker in een nieuw jasje proppen is hip. Zopas raakte bekend dat Warner Brothers (en niet Walt Disney) aan een liveactionversie werkt van Pinocchio.

Nederlandse regisseur voor Mulan in 3D

Afbeelding uit de tekenfilm MulanMulan, het eeuwenoude verhaal waarin een meisje zich voordoet als een man zodat haar vader niet het leger in hoeft, krijgt een nieuwe bioscoopfilm. In tegenstelling tot de oude tekenfilm van Walt Disney (1998), wordt deze nieuwe adaptatie een liveactionversie in 3D.

Ziyi Zhang (Crouching Tiger Hidden Dragon, Hero, House of Flying Daggers, Memoirs of a Geisha) kruipt in de rol van de heldhaftige meid.

In tegenstelling tot het vorige bericht meldt The Hollywood Reporter nu dat niet Chuck Russell maar Jan de Bont de regie op zich neemt. Ook het nieuws dat Walt Disney 100 miljoen dollar in de film zou investeren, wordt nu tegengesproken door een persverantwoordelijke.

Nieuwe foto’s van speelfilm Fairly OddParents zijn fairly odd

Speelfilm Fairly OddParentsMen keek al een beetje vreemd op toen het nieuws bekend werd dat er van Nickelodeons tekenfilmserie Fairly OddParents een speelfilm zou worden gemaakt. Volgens mij was er iets mis met het toverstokje dat de makers gebruikten om de karakters tot leven te wekken, want deze officiële foto van Cosmo en Wanda, gemaakt op de set, ziet er niet echt veelbelovend uit…