Animatie en muziek op de 53e Grammy Awards

Wie denkt dat animatiefilms alleen om het visuele draaien, heeft het mis. De muziek is een niet te onderschatten aspect van elke film, animatie of niet. Gelukkig zijn er de Grammy Awards, zeg maar de Oscars voor de muziekwereld. De nominaties voor de 53e editie van het jaarlijkse muziekfestijn zijn bekend.

Winnaars dvd Princess and the Frog

Dvd-cover The Princess and the FrogVorige week organiseerden we samen met webwinkel Proxis een wedstrijd waarbij je de dvd van The Princess and the Frog kon winnen.

Uit alle tijdige inzendingen met het juiste antwoord (“Knabbel en Babbel” of de namen van het duo in een andere taal) koos het lot de volgende winnaars:

» Lovine B. uit Tilburg en Nancy N. uit Zele.

Zij hebben ter bevestiging een e-mail gekregen met daarin meer informatie over de wedstrijd.

Wij wensen de winnaars alvast veel plezier met de tekenfilm en aan alle andere talrijke deelnemers: Volgende keer meer geluk! Houd Animatieblog in de gaten want binnenkort komt er weer een leuke wedstrijd met nieuwe prijzen aan.

Win de dvd van The Princess and the Frog! [afgelopen]

Win de dvd van The Princess and the Frog tijdens de Dolle Disney Dagen van Proxis

[update: de laatste uren gaan in!] Het zijn Dolle Disney Dagen! Je wil Pinokkio in blu-raykwaliteit bewonderen, je bent op zoek naar die ene soundtrack uit The Jungle Book of je wil gewoon de animatiefilms aanvullen die nog ontbreken in je collectie? Dan hebben we goed nieuws, want bovenop onze wedstrijd waarbij je een dvd van The Princess and the Frog kunt winnen, hebben we nog een interessante tip voor jou.