Nieuwe Futurama niet met oude stemmen?

Terwijl we ons in juni nog verheugden over de nieuwe afleveringen van Futurama, houden we vandaag ons hart vast na het nieuws dat Fox op zoek is naar nieuwe stemmen voor de personages.

Vorige maand raakte het nieuws bekend dat 20th Century Fox groen licht gaf voor 26 nieuwe episodes van de animatieserie van Matt Groening (The Simpsons). Deze week is er minder goed nieuws. De televisieafdeling van Fox organiseert een auditie voor enkele van de bekendste rollen uit de sciencefictionreeks.

Dat zou betekenen dat we de volgende vertrouwde stemmen niet meer zullen horen: Billy West (Fry/Professor/Dr. Zoidberg/Zapp Brannigan), Katey Sagal (Leela), John Di Maggio (Bender), Maurice LaMarche (o.a. Kif) en Tress MacNeille (o.a. Mom).

Heel wat fanatieke diehards van de serie zullen bij dat nieuws beginnen te steigeren, maar volgens Fox vroegen de acteurs te veel geld. In het verleden kwam de maatschappij echter al eens op hun besluit terug, toen ze hetzelfde wilde doen voor de cast van The Simpsons.

Zijn ze met het nieuws enkel op publiciteit uit? Of willen ze de veranderingen écht doorvoeren? De tijd zal het uitwijzen…

(Via FoG)

Lees ook:Groen licht voor nieuwe afleveringen Futurama
Lees ook:Futurama bezoekt Simpsons
Lees ook:Interessante trailer voor I Know That Voice
Lees ook:Twee nieuwe seizoenen voor The Simpsons
Lees ook:Bender’s Big Score prentjes (incl. volledige film)

Eén reactie op “Nieuwe Futurama niet met oude stemmen?

  1. esteban

    Bij FOX kennen ze blijkbaar écht geen schaamte, die ongelooflijke verhalen blijven zich maar opstapelen. :(

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.