Nieuwe personages en Simpsons-acteur in Happy Feet 2

Meer nieuws over het verhaal en de stemmen in Happy Feet 2

Een van de stemacteurs uit The Simpsons is ook te horen in het vervolg op Happy Feet. Meer nieuwtjes over de animatiefilm in dit bericht.

De vrolijke pinguïns uit Happy FeetElijah Wood, die de stem insprak van Mumble in Happy Feet (2006), verklapte in een interview een paar nieuwe details over het tweede avontuur van de tapdansende pinguïns. Voor de sequel kruipt George Miller opnieuw in de regiesseursstoel.

In een vraag wat er anders is aan Happy Feet 2, antwoordde hij dat er een aantal nieuwe personages aan het verhaal wordt toegevoegd. Dat lijkt een voor de hand liggende keuze, want de bevroren wereld werd in de eerste film al uitgebreid ontdekt.

Hank Azaria ook in Happy Feet 2Je kon eerder al lezen dat Brad Pitt en Matt Damon hun keelgeluid aan de film zullen lenen, maar volgens Wood is nu ook Hank Azaria aan de cast toegevoegd. De Amerikaanse acteur is vooral bekend van de animatieserie The Simpsons, waar hij de stemmen insprak voor Apu, Moe, Chief Wiggum en een heleboel andere karakters.

Happy Feet 2 gaat verder waar de eerste film ophield. De kleine, dansende pinguïn op het einde van de film blijkt zoals verwacht de zoon te zijn van Mumble en Gloria. De stem van de vrouwtjespinguïn werd ingesproken door Brittany Murphy die in december 2009 plotseling overleed. Het is nog niet duidelijk of haar personage uit de film wordt geschreven of er een vervangster wordt gezocht.

Happy Feet 2 (in 3D) wordt in Amerika verwacht in november 2011.

Interview met Elijah Wood over Happy Feet 2

(Via ComingSoon)

Lees ook:De bekende stemmen uit Happy Feet 2
Lees ook:Eerste trailer voor Happy Feet Two
Lees ook:Brad Pitt en Matt Damon in Happy Feet 2
Lees ook:Laatste trailer voor Happy Feet Two
Lees ook:Muzikale eerste teaser voor Happy Feet 2

Eén reactie op “Nieuwe personages en Simpsons-acteur in Happy Feet 2

  1. Mitsey

    Ik hoop wel dat er een nieuwe in de plaats van Gloria komt…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.