Preview Uncle Grandpa

Uncle Grandpa

Eerste beelden uit Cartoon Networks nieuwe animatieserie.

Uncle GrandpaOp Comic-Con in San Diego pakte de Amerikaanse zender Cartoon Network uit met een aantal nieuwe reeksen. Een daarvan was Uncle Grandpa, een animatieserie die bedacht werd door Pete Browngardt.

Hij studeerde karakteranimatie aan CalArts en werkte in het verleden aan Adventure Time with Finn and Jake en Futurama. Voor Cartoon Network bedacht hij eerder ook de animatieserie Secret Mountain Fort Awesome.

De verhalen draaien steeds om Uncle Grandpa (Pete Browngardt), een mysterieus figuur dat de oom én grootvader is van iedereen. Hij reist de wereld rond in zijn kampeerwagen. Zijn missie? Mensen helpen met de meeste bizarre en ongewone oplossingen, zelfs als er eigenlijk geen probleem is.

Belly Bag (Eric Bauza) is het pratende heuptasje van Grandpa, Mr. Gus (Kevin Michael Richardson) is een dinosaurus die door Grandpa werd gered toen hij nog in een ei zat, Pizza Steve (Adam Devine) is een zelfzuchtig stukje pizza met een zonnebril op en Giant Realistic Flying Tiger is een enorme, realistische tijger die kan vliegen door regenboogvoortstuwing. Al deze maffe personages staan Uncle Grandpa bij tijdens zijn avonturen.

Onderaan vind je een voorsmaakje van de serie, een promotieafbeelding met daarop de hierboven beschreven personages en een foto van de gesigneerde posters die op Comic-Con werden uitgedeeld. De eerste aflevering wordt in Amerika uitgezonden op Cartoon Network op 2 september 2013. De episodes, die vijftien minuten duren, bestaan uit een hoofdverhaal, korte tussenstukjes en een originele korte film.

Uncle Grandpa – Sneak Peek SDCC 2013

GrandpaGrandpa

Lees ook:Uncle Grandpa en Steven Universe
Lees ook:Preview Steven Universe
Lees ook:Preview Clarence
Lees ook:Nieuwe clips uit The Amazing World Of Gumball
Lees ook:Verse Powerpuff Girls

2 reacties op “Preview Uncle Grandpa

  1. TAZ

    ziet er geinig uit

      /   Beantwoorden  / 
  2. Locall

    klinkt als een rip-off van Gravity Falls

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.