Volledige scène Bolt online

Onderstaand kan je een volledige scène bekijken uit de nieuwe Disney animatiefilm Bolt.  De clip laat een positieve indruk achter over de productie, maar als je geen spoilers wilt zien, sla je het filmpje beter over.

Scène Bolt

Nog meer Bolt vind je in een recent artikel van Coming Soon waarin de crew uitgebreid verslag doet van een Behind the Scenes tour bij de creatie van de 3D animatiefilm. Cartoonbrew is in dit artikel dan weer minder enthousiast over de overgang van de 2D storyboards naar computergeanimeerd 3D-model van de hamster Rhino. 

Het verhaal
Bolt is een bekende acteur/hond die op zijn wenken wordt bediend op de set van zijn superhelden tv-show in het zonnige California. De naïeve viervoeter heeft echter geen idee dat hij in het echte leven geen superkrachten bezit en wanneer hij door een speling van het lot in het verre New York belandt, heeft hij letterlijk en figuurlijk een hele weg te gaan. John Travolta, Miley Cyrus, Susie Essman en Mark Walton lenen hun stem aan deze Disney animatiefilm. Bolt verschijnt op 11 februari 2009 in de bioscoop.

Lees ook:
- Bolt Trailer
- Bolt Fragmentjes
- Extreme makeover voor Bolt 
- Eerste clip ongewone Disney kortfilm Glago’s Guest   

Lees ook:Extreme Makeover voor Bolt
Lees ook:Disney’s Bolt in de bioscoop
Lees ook:Teaserposter Disney’s Bolt
Lees ook:Bolts “High School Musical 3″ trailer
Lees ook:Nieuwe Bolt clip “The Chase”

Eén reactie op “Volledige scène Bolt online

  1. esteban

    Hoe vreemd het ook mag klinken, hedendaagse settings zonder ‘n bepaalde stijl zijn voor mij altijd een beetje ‘n afknapper. Al klinkt dat zwaarder dan bedoeld.

    ‘k Heb de clip niet uitgekeken, maar ‘Bolt’ lijkt best wel een veelbelovende tekenfilm van Disney, mijn enthousiasme stijgt. De animatie ziet er méér dan ok uit.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.