Eerste Monstermania! teaser online

De eerste teaser-trailer van de computergeanimeerde horrorkomedie Monstermania! is onderstaand te bekijken. Aan de teaser te zien, straalt de animatiefilm veel meer komedie dan horror uit.

Monstermania! vertelt het verhaal van Max Helsing, een jonge wetenschapper die die door het testament van zijn overleden grootvader op een opwindend en gevaarlijk avontuur vertrekt. Hij moet op reis naar het land Wallachia in het hart van Oost-Europa. Daar komt Max oog in oog te staan met de klassieke monsters zoals Frankenstein, weerwolven en veel meer bizarre en griezelige figuren. Natuurlijk is er ook het meisje van zijn dromen dat hij moet redden uit de handen van de grootste slechterik die de wereld ooit gekend heeft: Vlad oftewel Dracula.

De wellicht meest bekende vertolker van Dracula aller tijden, Christopher Lee, leent zijn stem aan deze Brits-Zwitsers-Indische animatiefilm als Mr. Price. De rest van de cast is nog niet bekend.

De Londense animator Uli Meyer is de belangrijke man achter Monstermania! en op zijn blog kan je af en toe een glimp opvangen van de vordering van het project. De film zou nog dit jaar uitkomen maar de trage vooruitgang maakt dat een beetje onwaarschijnlijk.

(Bron: Art of Animation)   

 

Indien de videospeler niet goed functioneert, kan je de teaser ook via deze link bekijken.

Lees ook:
- Sidder, beef en lach met Monstermania 

Lees ook:Sidder, beef en lach met Monstermania! – Release 2008
Lees ook:Eerste beelden uit vervolg Hotel Transylvania
Lees ook:Miley Cyrus in Hotel Transylvania [update]
Lees ook:Carice van Houten en Miss België lenen stem aan Horton hears a Who
Lees ook:Geweldige teaser voor I’m a Monster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.