Leuk promotiefilmpje voor Pixar Canada

Bekijk het leuke promotiefilmpje voor Pixar Canada

Pixar breidt uit naar Canada en dit grappige filmpje laat de migratie van enkele karakters zien die naar de nieuwe locatie in Noord-Amerika reizen. Het gerucht van kortfilms met personages uit Toy Story wordt bovendien ook in deze clip bevestigd.

Het bekende ballonnenhuis uit UpDat Pixar Animation Studios een dochterstudio opent in Canada is niet nieuw. We schreven vorig jaar al hoe het succes van Pixar letterlijk geen grenzen kent en hoe de animatiestudio in Emeryville versterking krijgt van een nieuwe afdeling in Vancouver.

John Lasseter en Ed Catmull, de grote jongens van Pixar, geven iets meer uitleg over de nieuwe studio en de nieuwe bazen Dylan Brown (Creative Director), Darwyn Peachey (Chief Technical Officer) en Amir Nasrabadi (General Manager) komen kort even aan het woord in de clip. Zij worden met de zware taak belast om de kwaliteit, die jarenlang uitsluitend in Californië werd gemaakt, naar Vancouver over te brengen.

Pixar breidt uit met een nieuwe studio in CanadaDe missie van Pixar Canada wordt op de officiële website omschreven als “korte animatiefilms en televisiespecials produceren met personages uit de films van Pixar”.

De Cars Toons kennen we al en Lasseter bevestigt in het filmpje dat het gerucht van de Toy Story Toons klopt. Het zal dan ook niemand verbazen als in de toekomst ook de bekende figuren uit Monsters Inc, The Incredibles, Finding Nemo en Ratatouille hun eigen kortfilmpjes krijgen.

De karakters in het onderstaande promotiefilmpje laten er in elk geval geen twijfel over bestaan: De studio in Vancouver wordt de nieuwe thuis voor heel wat geliefde Pixarpersonages.

Promotiefilmpje voor Pixar Canada

Lees ook:Pixar Canada sluit deuren
Lees ook:Disney wil vier Toy Story-avonturen per jaar
Lees ook:Kortfilms van Toy Story in de maak?
Lees ook:Nieuwe kortfilms van Pixar komen straks uit Canada
Lees ook:Twee Toy Story-specials op komst

3 reacties op “Leuk promotiefilmpje voor Pixar Canada

  1. peter

    het zouw een goede oefening hun zijn
    om een lange film de maken

      /   Beantwoorden  / 
  2. DragonMaster

    Van de bovenstaande reactie snap ik geen ****, maar ik ben wel benieuwd welke animatiefilms van Pixar deze behandeling zullen krijgen. Kortfilms met de Incredibles zou wel cool zijn!

      /   Beantwoorden  / 
    1. peter

      oow ik dacht dat het nieuwe mensen waaren die bij pixar wouden werken daarom zij ik ook het zouw een goede oefening zijn

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.