Concept art: Arthur Christmas in vier stappen

Arthur Christmas van de eerste schets tot het laatste computermodel.

Sony Pictures Animation laat in vier plaatjes zien hoe Arthur Christmas tot stand komt. Dat is de nieuwe animatiefilm die de studio samen met Aardman Animations maakt.

Het eerste ontwerp is een schets van Bjorn-Erik Aschim (environment artist). Het tweede plaatje is een ruw computermodel van Arthurs hele kantoor. De derde afbeelding is een illustratie van Stephen Hanson (visual development artist), die sfeer aan het ontwerp toevoegt. De laatste afbeelding is het eindresultaat zoals je het in de bioscoop te zien krijgt, voorzien van alle details en opmaak.

In de nieuwe animatiefilm maken we kennis met Arthur, de jongste zoon van Santa. Samen met een leger elfen bezorgt de Kerstman elk jaar op één nacht alle cadeautjes, maar zoals bij elke grote organisatie loopt er ook op de Noordpool af en toe wat mis. Wanneer een van de 600 miljoen kinderen per ongeluk geen geschenk krijgt, is Arthur de enige die niet bij de pakjes blijft neerzitten.

De film wordt in België verwacht op 23 november 2011, in Nederland op 1 december. Meer informatie, net als enkele teasers en de eerste afbeeldingen, vind je hier.

Hoe maak je Arthur Christmas in vier stappen (klik voor hoge resolutie)

Lees ook:Eerste teaser voor Arthur Christmas
Lees ook:Reusachtige poster voor Arthur Christmas
Lees ook:Nederlandse trailer voor Arthur Christmas
Lees ook:Nieuwe beelden uit Arthur Christmas
Lees ook:Twee leuke trailers voor Arthur Christmas [update]

3 reacties op “Concept art: Arthur Christmas in vier stappen

  1. poppie

    naar deze film kijk ik uit net als die piraten film

      /   Beantwoorden  / 
  2. Rob

    De 3de prent vind ik veel mooier, die zachte sfeer. De laatste lijkt zo kitscherig, ben ik de enige die dat vind? Misschien is dat effect wel logisch met digitaal.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.