Het nieuw bloed van Animatieblog

We zijn eruit! Enkele weken geleden plaatste ik een oproep voor nieuwe collega’s en ondertussen vloeiden er achter de schermen heel wat bloed, zweet en tranen. Uit alle inzendingen van heel wat sterke kandidaten is er eindelijk een selectie gemaakt. Met veel trots stel ik jullie vandaag niet een, niet twee, maar wel drie nieuwe collega’s voor.

Onze jongste blogger heet Tünde Vollenbroek. Dit 19-jarige groene blaadje studeert animatie aan de HKU in Hilversum en hoewel ze ook van illustratie, fotografie en muziek houdt, zal ze vooral haar passie voor animatie delen met alle lezers van Animatieblog. Als ze zelf niet met iets creatiefs bezig is, kun je haar vaak op allerlei festivals en andere evenementen vinden en daar zal ze dan ook extra aandacht aan besteden.

Onze tweede aanwinst is Ernst-Jan van Melle, 21 jaar en animatiestudent aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Hij heeft altijd al beelden willen maken bij de verhalen die hij schreef en dus was de keuze voor animatie snel gemaakt. Daarnaast laten ook films, strips, muziek en literatuuur hem niet koud. Schrijven is echter zijn grootste passie, dus kan je heel wat knappe stukjes van zijn hand verwachten.

Als laatste vieren we vandaag ook de terugkeer van een van mijn grote voorgangers. Trouwe lezers van Animatieblog zullen verheugd zijn dat Wendy Snoekx ons weer vervoegt. De 29-jarige marketingmanager gaf vroeger al twee jaar van haar leven aan Animatieblog en keert vanaf vandaag terug. Ze kon de kriebels niet langer weerstaan en kreeg van haar dokter een alternatieve behandeling voorgeschreven: bloggen over animatie. En reken maar dat ze dat zal doen.

Het enthousiasme van het bovenstaande team werkt voor mij aanstekelijk en in de toekomst mag je op Animatieblog -nog meer dan anders- een dagelijkse portie animatienieuws verwachten. Zo gaan we binnenkort alvast van start met een nieuwe rubriek waarin we we werk van eigen bodem (Nederland en België) in de kijker plaatsen. Zowel animaties van studenten als professionals. Leuke tips mag je altijd doorsturen naar [email protected].

Ik wens de nieuwe bloggers heel veel plezier en heet hen dan ook van harte welkom!

Lees ook:Welkom Daisy en Seppe!
Lees ook:Animatieblog bestaat zes jaar
Lees ook:Animatieblog en Fantasia gaan samen!
Lees ook:Het 1500e bericht van Animatieblog…
Lees ook:Animatieblog neemt afscheid van twee collega’s

8 reacties op “Het nieuw bloed van Animatieblog

 1. Jeroen

  Congratz aan de nieuwe rekruten!! :)
  Verrast om te zien dat Wendy ook terug is.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Hans W.

  Tünde, Ernst-Jan en Wendy: heel veel succes!!
  Ik zal jullie schrijfsels met belangstelling lezen. En er meedogenloos op reageren natuurlijk :)

    /   Beantwoorden  / 
 3. Thijs

  Ahh! Ik dacht: Yeah nieuws over Incredibles..
  maar dit is ook prima.. Succes!

  Tünde waar haal je de tijd vandaan XD

    /   Beantwoorden  / 
 4. luc

  Te gek! Succes allemaal en Wendy leuk dat je terug bent^^

    /   Beantwoorden  / 
 5. Wendy

  Bedankt voor de herintroductie Seppe. Leuk om weer terug te zijn! :)

    /   Beantwoorden  / 
 6. Tünde

  Ik heb heel veel zin om ermee te beginnen :D

  @ Thijs: Ik weet het ook niet, maar ach :p

    /   Beantwoorden  / 
 7. Junad

  Succes iedereen!

  Tünde…. make me proud!

    /   Beantwoorden  / 
 8. peter

  hallo tunde ernst-jan en wendy
  veel plezier

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.