My Little Sister dingt mee voor prijzen in de UK

Onderstaande korte animatiefilm My Little Sister is een samenwerking van de Nederlandse animatieregisseur Udo Prinsen en Britse poëet/co-regisseur Nathan Filer én zopas genomineerd voor de prijzen Best of British Award, UK Film Council Audience Award en International Jury Award tijdens het Encounters Festival in Bristol, Engeland.

Volgens de makers:
My Little Sister is tot stand gekomen middels een 'overseas partnership'. Nathan Filer is een jong schrijftalent uit Bristol, die in de UK al veel succes boekt met zijn humoristische poezie voordrachten. De kortfilm is gebaseerd op een gedicht van Nathan, waarin hij in de huid kruipt van een kleine jongen, die een nieuw zusje krijgt. Het blijkt niet zo'n rooskleurige gebeurtenis als zijn ouders hem hadden voorgehouden.

Studio Carambolas
De animatie is tot stand gekomen in Studio Carambolas, een Utrechtse animatiestudio die inmiddels al aan verschillende Nederlandse features (Knetter, Radeloos) , en Engelse kniderseries voor BBC Education heeft meegewerkt. Studio Carambolas werkt vaak samen met Il Luster Productions

My Little Sister

Lees ook:Wallace en Gromit in Harvey Nichols reclamecampagne
Lees ook:Mooie trailer voor The Life of Guskou Budori
Lees ook:Standbeeld voor Gromit?
Lees ook:Eerste trailer voor Hoodwinked 2
Lees ook:Zelfs pauwen zijn niet veilig met Thanksgiving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.