De stemmen voor Cloudy with a Chance of Meatballs zijn gekend

Bill Hader en Anna Faris hebben net getekend om de hoofdrollen te vertolken in Sony Picture's nieuwe animatiefilm Cloudy with a chance of Meatballs. James Caan, Andy Samberg, Bruce Campbell, Mr. T en Tracy Morgan zullen ook ook te horen zijn in het 3-D project.Het tijdloze verhaal is een adaptatie van het boek van Ron en Judi barret, dat vertelt over een wereld waar gigantische pannenkoeken en pasta uit de hemel vallen wanneer wetenschappers het voedselprobleem in de wereld proberen op te lossen. Er gaat echter iets fataal fout wanneer gigantische hoeveelheden voedsel dorpen en steden overvloeden.

Bill Hader zal zijn stem lenen aan Flint Lockwood, een jonge uitvinder die ervan droomt iets uit te vinden dan ieders leven zal verbeteren. Anna Faris spreekt de rol in van Sam Sparks, het weermeisje dat haar intelligentie verbergt achter haar looks.

De animatiefilm, geschreven door Chris Miller en Phil Lord, zal naar alle waarschijnlijkheid vanaf 17 februari 2010 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Voor België is nog geen exacte datum bekend.

Lees ook:
- Cloudy with a chance of Meatballs in 3D
- Allereerste poster Cloudy with a chance of Meatballs

Lees ook:Eerste beeld Cloudy with a chance of Meatballs
Lees ook:Cloudy 2 strikt Kristen Schaal
Lees ook:Allereerste poster Sony’s Cloudy with a chance of meatballs
Lees ook:Vlaamse en Nederlandse trailer en stemmen Het Regent Gehaktballen
Lees ook:Cloudy with a chance of Meatballs in 3D!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.