Bekijk Dexter Early Cuts aflevering 3: Cindy Landon

Bekijk Dexter: Early Cuts - Aflevering 3: Cindy Landon

Bekijk de derde aflevering van de animatieserie van Dexter: Early Cuts. Niet geschikt voor gevoelige of jonge kijkers.

Afbeelding uit Cindy Landon, de derde aflevering van Dexter: Early CutsVorige week schreven we al dat de populaire televisieserie Dexter een spin-off in animatie zou krijgen en enkele dagen geleden kon je de eerste twee afleveringen bekijken. Vandaag krijg je de derde en voorlopig laatste te zien.

Dexter, het persoonlijke verhaal over een seriemoordenaar voor wie heel wat kijkers toch een bizarre vorm van sympathie koesteren, komt terug in een nieuwe animatieserie. Elke episode bestaat uit 4 korte hoofdstukken en beschrijft een bloederige gebeurtenis uit de prille geschiedenis van Dexter. De huiveringwekkende muziek en de onvervalste stem van Michael C. Hall zijn uiteraard ook aanwezig in deze spin-off.

Afbeelding uit Cindy Landon, de derde aflevering van Dexter: Early CutsIn de derde aflevering gaat Dexter achter een nymfomane moordenares aan. Cindy, een goochelaarsassistente, heeft de bizarre hobby om met rijke, oude mannen te trouwen en ze vervolgens koud te maken. Haar manier om snel rijk te worden heeft ze al verschillende keren succesvol toegepast…

Dexter kwam in deze aflevering uit de pen van Ty Templeton gekropen. Hoewel de striptekenaar bekend is van zijn illustratiewerk voor de Batman Adventure-comics van Marvel, is deze derde aflevering kwalitatief gezien de minste. Vooral de verrassend lelijke weergave van het hoofdpersonage op 5’55” lijkt op een haastige klus of een onafgewerkt resultaat. Het script van Cindy Landon werd opnieuw geschreven door Lauren Gussis.

Dit is voorlopig de laatste webisode die door Showtime online werd geplaatst.

Dexter: Early Cuts – Aflevering 3: Cindy Landon

Lees ook:Bekijk Dexter Early Cuts aflevering 2: Gene Marshall
Lees ook:Bekijk Dexter Early Cuts aflevering 1: Alex Timmons
Lees ook:Televisieserie Dexter krijgt bloederige spin-off in animatie
Lees ook:Nieuw op tv: Wallace & Gromit’s World of Invention
Lees ook:Volgende Illumination-films aangekondigd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.