Cloudy with a Chance of Meatballs krijgt een vervolg

Boekcover van Pickles to PittsburghIn februari regende het nog gehaktballen, maar na de opklaringen wordt er opnieuw een bui van voedsel verwacht in de bioscopen.

Cloudy with a Chance of Meatballs ligt volgende maand in de winkels, maar bij Sony Pictures Animation (Surf’s Up, Open Season) wordt er achter de schermen al druk gewerkt aan een smakelijke sequel. Net als bij de eerste film, dient opnieuw een kinderboek van Judi Barrett (auteur) en Ron Barrett (illustrator) als basis voor de komedie.

Pickles to Pittsburgh is het vervolg dat het duo schreef op hun eerste voedselavontuur. Je mag dus ook deze keer weer een film verwachten die behalve op je lachspieren ook op je smaakpapillen werkt.

Afbeelding uit Cloudy with a Chance of MeatballsIn het boek keren de bewoners van Chewandswallow terug naar hun bijzondere eiland en besluiten ze om iets goeds te doen met de overschot aan eten. De aubergines gaan naar Ecuador, de chilipepers gaan naar Chili en de pickles worden naar Pittsburgh gevlogen. Hongersnood wordt hiermee tot de geschiedenis verbannen.

Omdat het er in de eerste film ook anders aan toeging dan in het boek, is voor meer plotdetails voorlopig wachten op officieel nieuws.

Chris Miller en Phil Lord, regisseurs van het eerste deel, zullen in het tweede deel niet langer aan het roer staan van de animatiefilm. Gelukkig blijven ze wel bij de uitwerking van het verhaal betrokken. Wanneer Pickles to Pittsburgh in de bioscopen verschijnt is nog niet bekend.

(Via io9 en FocusOnAnimation)

Lees ook:Schrijvers voor Cloudy with a Chance of Meatballs 2
Lees ook:Het regent legoblokjes in de bioscoop
Lees ook:Allereerste poster Sony’s Cloudy with a chance of meatballs
Lees ook:Spaghetti tornado’s in Cloudy With a Chance of Meatballs
Lees ook:Hoofdrol voor Scrat op nieuwe Ice Age 3 prenten

3 reacties op “Cloudy with a Chance of Meatballs krijgt een vervolg

  1. Thijs

    Awesome! vond het eerste deel echt heel vet, heel lekker
    stijltje en de humor was achterlijk.. en daarom goed XD

      /   Beantwoorden  / 
  2. Rex

    Ik heb deel 1 niet gezien maar kan niet wachten om m op dvd te zien. Lijkt me errug leuk

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jeroen

    Cloudy was een echte verassing, fantastische film met brilliante offbeat humor en een stijl die ik niet voor mogelijk hield in 3d.

    Het zal afwachten worden, zonder het regisseursduo van Miller & Lord.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.