Avontuurlijke kalkoenen in Turkeys

Werp een eerste blik op de geanimeerde dieren die door de tijd reizen.

De afbeeldingen in dit bericht werpen een eerste blik op Turkeys, een nieuwe bioscoopfilm van Reel FX die volledig met de computer wordt geanimeerd.

In tegenstelling tot eerdere berichten wordt de film niet langer geregisseerd door Ash Brannon (Toy Story 2, Surf’s Up). Hij werd vervangen door regisseur Jimmy Hayward (Horton Hears a Who!).

Het verhaal volgt twee mannelijke kalkoenen (met de stem van Owen Wilson en Woody Harrelson) die per toeval een tijdmachine ontdekken in een geheim lab van de overheid. Samen besluiten ze om terug in de tijd te reizen en ervoor te zorgen dat hun soort niet langer op het menu staat van het traditionele feestmaal met Thanksgiving.

Naast een teaserposter die te zien was op de Licensing Expo (zie afbeelding rechts) vind je onderaan ook enkele stukjes artwork en stijlvolle posters die gemaakt werden door illustrator Samantha Daniel en Mark Whiting (production design).

Turkeys wordt in november 2013 in de Amerikaanse bioscoopzalen verwacht. Daarnaast werkt Reel FX ook aan de animatiefilms Beasts of Burden (een stripverfilming over katten, honden en monsters) en Day of the Dead (een Mexicaans getinte griezelfilm van Guillermo del Toro).

Artwork en posters voor Turkeys

(Via ComingSoon en Sam Daniel)

Lees ook:Turkeys een jaar uitgesteld
Lees ook:Turkeys: Twee kalkoenen versus Thanksgiving
Lees ook:Eerste blik op Free Birds
Lees ook:Nieuwe stemmen en datum voor Turkeys
Lees ook:Niet Turkeys maar Free Birds

2 reacties op “Avontuurlijke kalkoenen in Turkeys

  1. TAZ

    het verhaal klinkt in ieder geval best wel geinig.

      /   Beantwoorden  / 
  2. peter

    kan wat worden

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.