Shane Acker kiest voor Beasts of Burden

De regisseur van 9 buigt zich over de mysterieuze stripadaptatie.

In juni 2011 meldden we dat studio Reel FX aan een verfilming werkt van Beasts of Burden. Dat is een met een Eisner Awards bekroonde stripreeks van Dark Horse Comics, gemaakt door Evan Dorkin (schrijver) en Jill Thompson (illustrator). Het script komt van Darren Lemke (Shrek Forever After, Turbo).

Normaal zou Andrew Adamson (Shrek, Shrek 2) de film regisseren, maar daar is nu verandering in gekomen. Hij zal zich voortaan als producent over de computerprent ontfermen en staat het regisseursstoeltje af aan Shane Acker.

Die nieuwe regisseur is vooral bekend vanwege zijn verfilming van 9, een avondvullende versie van zijn gelijknamige, Oscargenomineerde korte film over enkele lappenpoppen in een futuristische wereld.

Het verhaal van Beasts of Burden draait om enkele honden en katten uit Burden Hill. Wanneer daar enkele bovennatuurlijke dingen plaatsvinden, besluiten de dieren om hun baasjes en het dorp te beschermen. Het paranormale avontuur begint wanneer The Watch Dogs proberen om de mysterieuze gebeurtenissen te ontrafelen.

Reel FX is aan een grote opmars bezig. De studio die in het verleden vooral special effects maakte voor andere (liveaction)films, werkt momenteel aan drie nieuwe animatiefilms: Beasts of Burden, The Book of Life (van Jorge Gutierrez en Guillermo del Toro) en Turkeys (van Jimmy Hayward).

(Via Variety)

Lees ook:Shrek-schrijver voor Beasts of Burden
Lees ook:Animatiefilm van Beasts of Burden-strip in de maak
Lees ook:WISH Police aangekondigd
Lees ook:Avontuurlijke kalkoenen in Turkeys
Lees ook:Turkeys een jaar uitgesteld

2 reacties op “Shane Acker kiest voor Beasts of Burden

  1. TAZ

    kan wel wat gaan worden

      /   Beantwoorden  / 
  2. poppie

    dit word zeker een duistere animatie flim maar het klinkt wel goed

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.