Buy N Large site gelanceerd

wend-e1.JPG

De website van Buy N Large, de beruchte winkel uit de nieuwe Pixarfilm Wall-E, is online. De informatie is ontzettend uitgebreid, shockerend en grappig. Ik ben al zo lang aan het surfen en heb nog steeds niet alles gelezen. Het leukst zijn de verborgen referenties naar alles wat met Pixar te maken heeft.

De algemene indruk is weliswaar dat de Buy N Large Company zowat het walgelijkste toekomstperspectief biedt voor de mensheid. Geld is alles en alles is geld. Slagzinnen als “BNL Family Values – Because the family that pays together, stays together” zijn veelvuldig aanwezig. Het bedrijf heeft een ‘bijna’ monopolie op de media, het weer, de politiek en zelfs educatie. Tegenstanders worden beschouwd als zieltjes die nog overwonnen moeten worden. Kortom, de hele wereld is naar de vaantjes.

Wat kan je er dan zoal kopen? Gewoonweg alles: van een geprivatiseerd weersysteem, ruimtereizen tot een Wend-E (niet te verwarren met een Wendy ;-) ). Dit magnifiek apparaat raapt al je kleren bij elkaar en berekent de specifieke vuilheid per kledingstuk. Indien nodig wast, droogt en strijkt het de kledij, waarna het netjes opgevouwen in de kast verschijnt.

Wall-E belooft een interessante film te worden met een ongenadig harde kritiek op de huidige consumptiemaatschappij. Hieronder vind je de (BNL productie) filmposter voor “Annual Report 2” met leuke easter eggs.

bnl2

Lees ook:
- WALL•E wordt semi-stille film
- Wall-E Teaser-Trailer

Lees ook:Nog meer Wall•E video’s
Lees ook:Boordevolle Wall-E update
Lees ook:Derde Wall-E trailer
Lees ook:Nieuwe stemmen Wall•E
Lees ook:Win win win: Wall-E tickets, horloges & stickers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.