Nieuwe trailer Ponyo online

Voor iedereen die nog overgehaald moet worden om Ponyo on the Cliff by the Sea te gaan zien (en voor iedereen die nogmaals wil genieten!), staat hieronder een nieuwe trailer.

Ponyo on the Cliff by the Sea is een nieuwe film van de animatiemeester Hayao Miyazaki (bekend van Spirited Away). In deze film wil het goudvisje Ponyo graag een mensenkind worden met armen en benen, om zo met haar redder Sosuke te kunnen spelen. De Volkskrant/Cinema.nl schrijft:

“Magistraal is de scène waarin Ponyo uit louter wilskracht handen en voeten ontwikkelt en naar het wateroppervlak schiet. Haar zusjes veranderen in gigantische vissen, die haar als over elkaar buitelende golven naar Sosuke drijven. Het jongetje rijdt met zijn moeder door het noodweer naar huis, en ziet het meisje over het woeste water springen om hen bij te kunnen houden.”

Lees ook:Universiteit Californië huldigt animatielegende Miyazaki
Lees ook:Hartveroverende Ponyo komt eraan
Lees ook:Ponyo: Gekeken en goedgekeurd
Lees ook:Korte animatiefilm: Well Being
Lees ook:Party-trailer Monsters University

2 reacties op “Nieuwe trailer Ponyo online

  1. sjaak

    Dubbing kak, trailer kwaliteit kak… goeie ouwe miyazaki wordt toch altijd uitgekakt…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Seppe

    Tsja, ik hou zelf ook niet van dubs, maar omdat zijn films meestal voor kinderen bedoeld zijn, kiezen studio’s er vaak voor om de Japanse stemmen te vervangen. Maar goed, dat verandert uiteraard niks aan de animatie in de film. :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.