Exclusief beeldmateriaal van Alice in Wonderland

Bekijk een heleboel exclusief beeldmateriaal uit Alice in Wonderland

Een knappe verzameling van nieuwe afbeeldingen, production stills, concept art en originele schetsen van de nieuwe film.

Afbeelding uit Alice in WonderlandIn dit bericht vind je een dertigtal afbeeldingen uit Alice in Wonderland, het nieuwe fantasievolle avontuur van Walt Disney. Regisseur van deze film is Tim Burton, het creatieve brein achter stop-motionpareltjes als Corpse Bride en The Nightmare Before Christmas.

Behalve enkele nieuwe shots van de White Queen, de Red Queen, de Knave of Hearts en de intrigerende Caterpillar, zie je onderaan ook de zogehete progression stills. Dat zijn afbeeldingen die je stapsgewijs een idee geven hoe de film werd gemaakt. Kijk hoe de Cheshire Cat, de pratende bloemen, de White Rabbit en wereld waar Alice in terechtkomt beetje bij beetje werden opgebouwd met computersoftware.

Daarnaast vind je ook enkele originele schetsen van Tim Burton zelf en enkele mooie stukjes concept art van Michael Kutsche. Klik op de afbeeldingen om ze in hoge resolutie te bewonderen.

Alice in Wonderland wordt (in 3D) in Nederland en België verwacht op 3 maart 2010.

Production stills (White Rabbit, Alice, Cheshire Cat, Talking Flowers), concept art en filmframes uit Alice in Wonderland (klik voor hoge resolutie)

Lees ook:Anne Hathaway & Helena Bonham Carter in Alice in Wonderland
Lees ook:Eerste trailer Tim Burtons Alice in Wonderland
Lees ook:Wonderlijke eerste plaatjes uit Alice in Wonderland
Lees ook:Update Tim Burtons Alice in Wonderland
Lees ook:Wonderlijke schetsen van Alice in Wonderland?

3 reacties op “Exclusief beeldmateriaal van Alice in Wonderland

  1. Rex

    wowowowowowowowowoowow echt te gek om dit te zien. kan niet wachten op de film

      /   Beantwoorden  / 
  2. Hans W.

    De plaatjes zien er goed uit, maar “Alice in Wonderland” is nu typisch zo’n verhaal waar menig filmer over gestruikeld is… Ben benieuwd wat Burton ervan gebakken heeft! Tot nu toe vond ik Svankmajers visie uit 1988 nog de meest interessante.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.