Eerste beelden Frozen

Ontdek de eerste teaser voor Disneys nieuwe animatiefilm.

Frozen is de eerstvolgende animatiefilm van Walt Disney die geregisseerd wordt door Chris Buck (Tarzan) en Jennifer Lee (Wreck-It Ralph) – de eerste vrouw die voor Disney een avondvullende animatiefilm regisseert.

Het verhaal – dat erg losjes gebaseerd is op De Sneeuwkoningin, een bekend sprookje van de Deense schrijver Hans Christian Andersen – speelt zich af in een vervloekt koninkrijk waar het eeuwig winter is. Het avontuur volgt Anna en Kristoff, die samen op zoek gaan naar Elsa, de koningin van Arendelle. Zij is de oudere zus van Anna en kan als enige een einde maken aan de ijselijke betovering.

Onderaan in dit bericht vind je de allereerste teaser voor Frozen. In de video spelen alleen de komische nevenpersonages een rol: sneeuwman Olaf en rendier Sven. Wel zijn er enkele nieuwe plaatjes opgedoken met een eerste blik op de menselijke karakters. Een ervan onthult prins Hans, een charmante huwelijkskandidaat voor Anna.

Frozen wordt net als Tangled een muzikale animatiefilm. De liedjes zijn geschreven door Robert Lopez en zijn vrouw Kristen Anderson, die recent meewerkten aan de tekenfilm Winnie the Pooh. De hoofdrollen worden ingesproken door Kristen Bell (Anna), Idina Menzel (Elsa) en Jonathan Groff (Kristoff). Josh Gad spreekt de stem in van de pratende sneeuwman Olaf en Santino Fontana kruipt in de huid van Hans. Niet afgebeeld is de Duke of Weselton, ingesproken door Alan Tudyk.

Het 3D-avontuur wordt begin december in de Nederlandse en Belgische zalen verwacht.

Eerste plaatjes voor Frozen (klik voor hogere resolutie)

Eerste teaser voor Frozen

(Plaatjes via Bleeding Cool)

Lees ook:Nieuwe promoplaatjes Frozen
Lees ook:Nieuw artwork Frozen
Lees ook:Japanse trailer Frozen
Lees ook:Frozen krijgt kortfilm
Lees ook:Frozen-kortfilm bij Cinderella

12 reacties op “Eerste beelden Frozen

 1. DragonMaster

  Leuk, maar ik wilde liever de mensen in actie zien ipv de sidekicks. Nog maar wat langer wachten dan… :)

    /   Beantwoorden  / 
 2. Max

  Had het al gezien, leuke sidekicks ( ookal lijken ze veel op desidekicks van Rapunzel) ook leuke foto’s ik wil alleen meer Elsa ien

    /   Beantwoorden  / 
 3. 5tarvin

  dacht meer aan sidekicks van Brother Bear uit 2003

    /   Beantwoorden  / 
  1. max

   Alleen omdat hij een rendier is dan, maar Sven vind ik net als Maximimus een beetje gedragen als een hond.

     /   Beantwoorden  / 
 4. Roel

  Dat tweede plaatje is gewoon een regelrechte kopie uit Tangled. Gewoon een filter eroverheen andere kleren aan en hoppa, een scene uit de film is klaar!

    /   Beantwoorden  / 
 5. poppie

  hoewl ik tangled aardig vind vind ik het ook absoluut geen meesterwerk ik denk dat ik dat bij deze film het zelvde zal vinden

    /   Beantwoorden  / 
 6. Mark

  die afbeeldingen zijn veel mooier dan de teaser!
  Ben echt benieuwd!

    /   Beantwoorden  / 
 7. TAZ

  eindelijk zeg, dat werd tijd dat de eerste beelden kwamen want daar zijn ze wel erg laat mee gekomen maar eerlijk is eerlijk de eerste beelden zien er leuk uit vindt ik en ook de plaatjes zijn mooi.
  toch wordt het een best leuke film volgens mij.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Locall

  ik vind het allemaal een beetje kinderachtig eruitzien, jammer genoeg. Hoop dat de uiteindelijke film iets diepgaander wordt :)

    /   Beantwoorden  / 
 9. peter

  Ik vind dit best triest. Ik ben dolblij dat ik met disney classics als Beauty And The Beast, Lion King en Pixar Classics als Toy Story ben opgegroeid maar ik vind het triest dat kids met dit soort duffe films opgroeien en dat ze bij Pixar/Disney wat animatie betreft een beetje hun magic touch kwijt zijn. Waar zijn die fantastische films als Toy Story? Of The Lion King? De laatste film die dat nog een beetje had was The Princess and the Frog. Al had Tangled ook nog wel een beetje die disney touch. Waarom zijn ze daar nu vanaf gestapt? Dat vind ik het domste wat ze kunnen doen bij Disney want dat maakte hun juist zo sterk. Heel jammer vind ik dat.

  Ga gewoon weer terug naar die oldschool handgetekende animatie met mooie liedjes en die typische leuke Disney personages. Niemand zit op deze troep te wachten. Dit is gewoon herkauwen van iets wat iedereen al ontzettend vaak gezien heeft. Dat probleem had Tangled namelijk ook. Ik wil gewoon weer iets nieuws en origineels zien zoals Toy Story. Disney is echt veel beter dan dit. Althans dat blijf ik hopen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. max

   Om te beginnen dit is niet van Pixar dus die hebben hier niets mee te maken en ten tweede, Jennifer Lee heeft vertelt dat dit niet in de film komt en dat het gewoon iets was wat de animators wilden maken. Dit word net als vroeger een musical film dus er komen ook liedjes in die ongetwijfeld net als bij Tangled een succes worden. Als ik naar de film stills kijk snap ik niet wat je allemaal zeurt.

     /   Beantwoorden  / 
 10. chayenne

  ik snap niet waarom iedereen zoveel kritiek heeft ik geef toe dit filmpje op deze website was zaai maar ik heb gelezen waar de film over gaat en ik vind het een typishe Disney film ik ga vragen of ik die in de bios kan zien en ik blijf kijken in winkels of anna en elsa uit komen als disney infinity poppetjes

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.