Win leuke prijzen van How to Train Your Dragon

Win een leuk prijzenpakket van How to Train Your Dragon

Samen met Universal geven wij enkele pakketten met leuke prijzen weg voor How to Train Your Dragon, de nieuwste animatiefilm van DreamWorks Animation (Kung Fu Panda, Madagascar, Shrek). Lees gauw meer hoe je kunt winnen!

Filmposter Hoe Tem Je Een DraakHet komische drakenavontuur speelt zich af op het eiland Berk, waar jonge Vikingen al generaties lang volgens de traditie worden opgeleid tot sterke krijgers. Zo kunnen ze de gevaarlijke draken op afstand houden die op het eiland rondzwerven. Maar wanneer Hiccup, de zoon van de leider, bevriend raakt met de bijzondere draak Toothless, ontdekt hij dat niet alle draken gemene monsters zijn. Dat zet natuurlijk het hele dorp op zijn kop…

Kijk jij ook zo uit naar deze animatiefilm en kun je amper wachten om How to Train Your Dragon in de bioscoop te bekijken? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want samen met Universal geven wij enkele pakketten met leuke prijzen weg. Zo kun je je perfect voorbereiden op het spannende bioscoopavontuur.

In elk pakket zit namelijk een stoere Vikinghelm die je beschermt tegen gevaarlijke draken, een leuke vlieger van Toothless om de aandacht af te leiden en een handige mobielhouder. Zo heb je je telefoon altijd in de buurt en kun je bij een aanval meteen de hulp inroepen van de andere Vikingen.

Het prijzenpakket van Hoe Tem Je Een DraakHet enige wat je hoeft te doen is een e-mailtje sturen naar [email protected] en ons vertellen waarom jij dit leuke pakket wil winnen. De drie origineelste inzendingen krijgen dit leuke pakket opgestuurd. De actie loopt vanaf vandaag tot en met 30 maart 2010.

How to Train Your Dragon (of Hoe Tem Je Een Draak) wordt in Nederland en België in de bioscopen verwacht vanaf 31 maart 2010. De nieuwe animatiefilm is ook in 3D te bewonderen. Alles wat je wil weten over het drakenavontuur vind je op de website www.hoetemjeeendraak.nl. Op die pagina kun je nu alvast kennismaken met het Vikingdorp en de vele personages uit de film.

[update] Ondertussen zijn de winnaars bekend: Floriaan DH (Simonshaven), Martijn VDM (Leiden) en Steve H (Utrecht). Zij ontvangen het pakket binnenkort via de post. Veel plezier!

Klik op de onderstaande afbeelding om de trailer te bekijken

Klik op de afbeelding om de trailer van How to Train Your Dragon te bekijken

Lees ook:Vanaf vandaag in de bioscoop: How to Train Your Dragon
Lees ook:Meer draken uit How to Train Your Dragon
Lees ook:Vliegende Vikingen op filmposter How to Train Your Dragon
Lees ook:Derde trailer voor How to Train Your Dragon
Lees ook:Hoe train je een draak voor de Olympische Winterspelen?

5 reacties op “Win leuke prijzen van How to Train Your Dragon

  1. DragonMaster

    Cool, dat wil ik ook wel winnen. :D

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jeroen

    De film blijkt lovende kritieken te krijgen, btw.
    Chris Sanders heeft het nog steeds, konden we zijn versie van Bolt maar zien…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Seppe

      Inderdaad, DreamWorks zou met How to Train Your Dragon zelfs Kung Fu Panda overtreffen. Benieuwd of de film Shrek van de troon kan stoten.

        /   Beantwoorden  / 
  3. peter

    toch vind ik dat een animatie fan
    de film moet zien voor de kritiek

      /   Beantwoorden  / 
  4. Seppe

    De winnaars van het prijzenpakket zijn bekend: Floriaan DH (Simonshaven), Martijn VDM (Leiden) en Steve H (Utrecht). Zij kregen een e-mail ter bevestiging en mogen binnenkort het pakket via de post verwachten. Veel plezier!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.