Melissa McCarthy in B.O.O.

BOO

Plus de eerste details over DreamWorks’ geanimeerde spokenfilm.

Seth RogenIn augustus 2010 schreven we voor het eerst over Boo U, een nieuwe bioscoopfilm van DreamWorks Animation die zich afspeelt in een wereld vol spoken. Het verhaal draaide toen om een geest die terug naar school moest omdat hij mensen niet genoeg schrik kon aanjagen.

Het idee is van Tony Leondis (Igor, Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch, Kung Fu Panda: Secrets of the Masters). Hij zal de animatiefilm ook regisseren. Het script is van Tom Wheeler (Puss in Boots). Producente van de film is Maryann Garger (Astro Boy, Flushed Away). Acteur Seth Rogen (Monsters vs Aliens, Kung Fu Panda, Horton Hears a Who!) spreekt een rol in.

Drie jaar later zijn er een aantal zaken veranderd. De film kreeg een nieuwe titel (B.O.O: Bureau of Otherworldly Operations) en aan het verhaal lijkt ook gesleuteld. Dat laatste is goed nieuws, want de originele beschrijving klonk als een mix van Monsters University en Casper’s Scare School. Samen met het nieuws dat actrice Melissa McCarthy haar stem leent aan de film, kwam ook wat nieuwe informatie over de plot naar buiten:

Het B.O.O. (vrij vertaald het Bureau voor Onaardse Operaties) is een supergeheim agentschap dat niemand kent en niemand ziet. De B.O.O.-agenten, die zich inzetten om mensen te beschermen tegen enge verschijningen, hebben immers een bijzondere eigenschap: ze zijn zelf geesten.

Wanneer de twee kersverse agenten Jackson Moss (Rogen) en zijn vreemde partner Watts (McCarthy) ontdekken dat het meest gezochte spook een aanslag beraamt om het B.O.O. te vernietigen, moeten ze alles uit de kast halen om zijn machtige spokenleger te verslaan en de aarde van een naargeestige ondergang te redden.

De film wordt in Amerika in de bioscoop verwacht op 5 juni 2015.

Update 18 juni: Het logo voor de animatiefilm vond zijn weg naar de buitenwereld.

Logo B.O.O.

(Via THR, logo via AC)

Lees ook:Nieuwe stemmen B.O.O.
Lees ook:Seth Rogen in animatiefilm Boo U
Lees ook:Bereid je voor op Kung Fu Panda
Lees ook:Kung Fu Panda in de bioscoop
Lees ook:Exclusief: Kung Fu Panda Trailer

4 reacties op “Melissa McCarthy in B.O.O.

  1. max

    Leuk! Hiier kijk ik naar uit!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Reinier

    Klinkt als een animatie versie van de film R.I.P.D. met Jeff Bridges en Ryan Reynolds die dit jaar in de bioscopen komt. Denk wel dat dit best leuk kan worden.

      /   Beantwoorden  / 
  3. TAZ

    dat nieuwe verhaal klinkt inderdaad al een stuk beter dan wat ze eerst hadden vezonnen.
    dat ben ik met ze eens.

      /   Beantwoorden  / 
  4. DragonMaster

    Karakter op het logo doet me denken aan Pacman.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.