Eerste clip uit Approved for Adoption

Een fragment uit de film over een man op zoek naar zijn roots.

Approved for Adoption is het geanimeerde levensverhaal van een man die terugdenkt aan zijn kindertijd. Als jonge wees werd hij uit Zuid-Korea geadopteerd en belandde hij in België.

Op 42-jarige leeftijd ging de man, inmiddels een cartoonist, op zoek naar zijn roots. De reis werd niet alleen een zoektocht naar zijn biologische ouders, maar ook een verzoening met zijn gemengde gevoelens over zijn geschiedenis. Alle herinneringen die opborrelden werden opgetekend en uitgeschreven.

Dat alles werd uitgegeven in de strip Couleur de Peau: Miel, waarvan nu ook een geanimeerde film verschijnt. De regie is in handen van Jung Henin, de stripmaker en hoofdpersoon van dit verhaal, en Laurent Boileau.

Een stuk van de film bestaat uit levensechte beelden (de reis die gedocumenteerd wordt), de rest bestaat uit animatie in verschillende stijlen (zoals het onderstaande fragment bewijst). De eerste clip laat alvast zien hoe een jonge Jung worstelt met zijn afkomst.

In de Franse bioscoopzalen wordt de animatiefilm verwacht op 6 juni 2012, maar in juni is er al een Europese première op het beroemde animatiefilmfestival in Annecy.

Eerste clip uit Approved for Adoption

Lees ook:Eerste teaser voor Approved for Adoption
Lees ook:Plaatjes uit Couleur de Peau: Miel
Lees ook:Winnaars van Annecy 2012
Lees ook:Eerste clip uit Green Lantern: Emerald Knights
Lees ook:Eerste beelden uit Oggy-film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.