Nederlandse animatieborrel gepland

Tip: Na de Master Lecture van Wouter Tulp op 11 oktober in Rotterdam volgt een bijeenkomst van Nederlandse animatieprofessionals.

We schreven al eerder dat in Rotterdam binnenkort The Master Lecture plaatsvindt. De Nederlandse illustrator Wouter Tulp en zijn internationale collega’s John Nevarez en Stephen Silver komen een hele dag hun ervaringen delen. Interessant is dat ze alle drie aan animatiefilms of animatieseries meewerk(t)en en dat hun werk aan die geanimeerde projecten tijdens de lezingen ook aan bod komt.

The Master Lecture gaat door op zaterdag 11 oktober 2014 van 10.00u tot 17.00u in Cinerama Filmtheater in Rotterdam (Westblaak 18, 3012 KL).

Extra leuk is dat de lezingen worden afgesloten een gezellige borrel die georganiseerd wordt door Animatie Nederland, een Facebookgroep voor professionals uit de Nederlandse animatiesector.

De borrel (van 17.00u tot 19.00u) is vrij toegankelijk voor iedereen (gratis entree, drankjes in de bar van Cinerama zijn op eigen kosten). Er zal ook een stand zijn waar Wouter en de andere sprekers een signeersessie zullen houden en werk verkopen.

Klik op de links voor meer informatie over The Master Lecture en de animatieborrel.

Lees ook:The Master Lecture
Lees ook:Pixar-animator Kyle Balda spreekt in Rotterdam
Lees ook:De Rotterdamse Avond voor de Animatiefilm
Lees ook:Animatieprofessionals, laat je horen!
Lees ook:Gratis naar de masteranimaties AKV | St. Joost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.