Korte animatiefilm: Luna

Een komische kortfilm over een verliefde larve.

Een mollige rups raakt betoverd door een lieftallige mot in Luna. Zijn ultieme verleidingstruc? Een muzikale verrassingsact.

De korte animatiefilm is een productie van Rainmaker Entertainment en is bedoeld om het talent te bewijzen van de Canadese animatiestudio. Het resultaat bevat grappige stukjes, maar het geheel had van mij best een beter uitgewerkt verhaal mogen zijn. In tegenstelling tot het hoofpersonage, is de plot nogal magertjes (en helaas een tikkie voorspelbaar). Maar als de schrijver/producent ook de baas van de studio is, wordt er vast niet zo snel kritiek gegeven.

Luna werd bedacht door Luke Carroll, geregisseerd door Donna Brockopp en geschreven en geproduceerd door Catherine Winder. Meer informatie over hoe de korte film tot stand kwam – geïllustreerd met een flinke portie concept art en persoonlijke getuigenissen van de makers – vind je op de website van Rainmaker.

Korte animatiefilm Luna

(Via Lineboil)

Lees ook:Nieuw plaatje uit La Luna
Lees ook:Nieuwe afbeelding uit Pixars La Luna
Lees ook:Adembenemende clip uit Pixars La Luna
Lees ook:Schattige poster voor Pixars La Luna
Lees ook:Magische eerste blik op La Luna van Pixar [update]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.