Brutale overvaller zet televisiewereld in rep en roer

Bekijk de muzikale animatievideo The TV Show

Kijk mee in de bijzondere wereld van The TV Show, waar alles met elkaar verbonden is via een televisie. Maar de wereld wordt grondig door elkaar geschud door een brutale overvaller…

Afbeelding uit The TV ShowDe 26-jarige Sugimoto Kousuke (die zichzelf op vijf jaar tijd animaties heeft leren maken!) bracht een leuke animatieclip uit voor de muziek van Manabe Takayuki. In The TV Show krijg je als kijker een heleboel verschillende scènes te zien. Het bijzondere is dat alles in de clip met elkaar verbonden is via een televisie. De politie volgt een overvaller, die door de studio van een nieuwsuitzending loopt en uiteindelijk terechtkomt in een stripalbum van een tekenaar bij wie de achtervolgingsscène op de tv wordt uitgezonden.

Afbeelding uit The TV ShowHeel wat typisch Japanse elementen zitten in de muziekvideo verwerkt. Een gevecht tussen superhelden, een vuurspuwende Godzilla, een kraampje waar ze noodles verkopen en ga zo maar verder. Alles samen wordt er een vreemd effect gecreëerd waarbij alle locaties en personages beïnvloed worden door die ene vluchtende overvaller.

Je zou kunnen stellen dat de onderstaande clip een hoog Big Brother-gehalte heeft (door de camera’s die blijkbaar alles opvolgen), maar daar is het eigenlijk te komisch voor. Bekijk het resultaat dus gewoon zelf onderaan.

Meer werk van de animator vind je op http://sugimotokousuke.net.

Animatievideo The TV Show (of klik hier voor HD-versie op YouTube)

(Via ANN)

Lees ook:Korte animatiefilm: Shadow of a Doubt
Lees ook:3-D stop-motionprogramma in Nederland
Lees ook:Vier nieuwe clips uit The Looney Tunes Show
Lees ook:Het gekste reclamespotje ooit voor yoghurt
Lees ook:Looney Tunes Show start op Cartoon Network

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.