Vroaam!, de carrièredag voor creatieven

Aanstaande donderdag vindt Vroaam!, de jaarlijkse landelijke carrièredag voor creatieven, voor de vierde maal in Amsterdam plaats.

Tijdens Vroaam! kun je inspiratie op doen, de laatste ontwikkelingen meepikken en uiteraard netwerken. Maar bovenal kun je er handige tips & tricks meekrijgen van professionals met jarenlange én succesvolle ervaring. De bedenker van het oranje Bavaria-jurkje bijvoorbeeld, die vertelt hoe haar idee uitgroeide naar een grote en succesvolle marketingactie.

Je kunt je portfolio bespreken met gevestigde creatieven (waaronder 8 animatiemakers!), speedadvies op maat inwinnen bij ervaren bedrijven en vele verschillende presentaties en trainingen volgen. Auteursrecht, uurprijzen, jezelf promoten, crowdfunding, acquisitie; al deze onderwerpen worden op deze ene dag behandeld. Het evenement wordt georganiseerd door de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO), de Fotografen Federatie, de Photography Association of the Netherlands (PANL) en de Art Directors Club Nederland (ADCN).

Vroaam! vindt donderdag 16 februari van 11.00u tot 18.00u plaats in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Kaartjes zijn te koop voor €20, maar ben je student dan tel je voor de hele dag slechts €12,50 neer en BNO/FF/PANL/ADCN-leden kunnen voor €10 naar binnen. Meer informatie over het evenement is te vinden op de website van Vroaam!.

Lees ook:Bezoek de VROAAM! Carrièredag
Lees ook:BNO Ketchup: dinsdag 31 mei 2011
Lees ook:Animator/illustrator Julia Pott komt naar Amsterdam
Lees ook:Animatiedagen 2014
Lees ook:Programma Playgrounds vs. Submarine staat online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.