Eerste afbeeldingen uit Reign of the Dinosaurs

Bekijk de eerste afbeeldingen uit Reign of the Dinosaurs

Bekijk de eerste plaatjes uit Reign of the Dinosaurs, Discovery Channels serie met prehistorische monsters waar enkele Pixarianen aan meewerkten.

Concept art voor mysterieuze dino's bij PixarIn april raakte bekend dat Pixar spectaculaire dinosaurussen tot leven zou brengen voor voor Discovery Channel. Nu de eerste afbeeldingen echter te bekijken zijn, wil de televisiezender de onduidelijkheid rond dit project opklaren. Reign of the Dinosaurs is een project van Creative Differences en niet van Pixar. Wél werken er animators mee die voor Pixar en Disney hebben gewerkt. Ook blijkt het niet langer een televisiespecial te zijn, maar een serie die uit meerdere afleveringen bestaat.

Dat is een beetje een teleurstelling, want de serie valt dus niet langer onder het kwalitatieve label van de animatiestudio. Tegelijk rijst de vraag of de mysterieuze concept art die bij Pixar werd gespot dan wel voor Reign of the Dinosaurs… Misschien is het toch voor een afzonderlijke (kort)film zoals eerder in augustus werd geopperd?

De dinosaurusafleveringen worden omschreven als Avatar meets Jurassic Park. Meer informatie vind je in ons vorige bericht. Wanneer Reign of the Dinosaurs precies verschijnt is nog niet bekend, maar de serie staat gepland voor 2011.

Afbeeldingen uit Reign of the Dinosaurs

Afbeelding voor Reign of the Dinosaurs

(Via SlashFilm)

Lees ook:Pixar brengt spectaculaire dinosaurussen tot leven
Lees ook:Eerste beelden uit Dinosaur Revolution
Lees ook:Is dit het nieuwe project van Pixar?
Lees ook:Nieuwe trailer Ice Age
Lees ook:Animal Logic maakt dinosaurussen in 3D

Eén reactie op “Eerste afbeeldingen uit Reign of the Dinosaurs

  1. Thijs

    Vet! er zijn nooit genoeg programma’s over dinosaurussen XD

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.