KLIK! start tweede editie World Domination Award


Het Nederlandse animatiefestival KLIK! presenteert dit jaar voor de tweede maal de World Domination Award, een prijs voor de Nederlandse animatie-industrie.

Nederland weet zijn animatiesector steeds beter op de wereldkaart te zetten. Sinds vorig jaar stimuleert het KLIK! Amsterdam Animation Festival deze ontwikkeling door jaarlijks de World Domination Award uit te reiken. De prijs gaat naar een organisatie, studio of individu die (met name in 2014) een belangrijke bijdrage aan de groeiende Nederlandse animatie-industrie heeft geleverd. Vorig jaar ging de eer naar Erik-Jan de Boer, met als runner-ups Bruno Felix en KLOMP! Animation. De prijs is een erkenning en een bedankje voor wat de winnaar heeft gedaan maar ook een blijk van vertrouwen dat hij/zij/het in de toekomst nog veel meer moois zal betekenen voor de sector.

Iedereen – dus ook jij daar achter het computerscherm! – krijgt de gelegenheid animatoren, producenten, organisaties, etc. aan te dragen waarvan jij vindt dat ze de World Domination Award dit jaar verdienen. Een toegewijde jury zal de lijst inkorten tot drie en uiteindelijk de winnaar bekend maken tijdens het KLIK! Amsterdam Animation Festival in november.

Nomineren kan tot en met 30 september via de website van het festival.

Lees ook:KLIK! initieert de World Domination Award
Lees ook:KLIK!-festival start crowdfunding actie
Lees ook:KLIK! festival op zoek naar korte animatiefilms
Lees ook:KLIK! 2013 zoekt animatiefilms
Lees ook:KLIK! Animatiefestival zoekt verse animatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.