Cast Tintin bekend

Na veel geheimdoenerij werd eindelijk de cast voor Spielberg’s adaptatie van Kuifje bekendgemaakt. Acteur Jamie Bell, bekend uit Billy Elliot, zal de rol van Kuifje op zich nemen. Ook Mr. Bond himself, Daniel Craig, zal in The Adventures of Tintin te zien zijn als Red Rackman. Naast deze twee toppers zullen Andy Serkis, Simon Pegg, Nick Frost, Gad Elmaleh, Toby Jones en Mackenzie Crook ook hun opwachting maken in de film.

Het eerste deel van de geplande 3D motion capture trilogie draagt de titel The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn en wordt gesponsord door Paramount Pictures en Sony Pictures Entertainment. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar hoogstwaarschijnlijk wordt de film pas in 2011 gereleased.

Het eerste deel van de trilogie wordt geregisseerd door Steven Spielberg, het tweede deel door Lord of the Rings regisseur Peter Jackson. De geruchten gaan dat het derde en laatste deel geregisseerd zal worden door beide heren, maar dat is nog helemaal niet zeker.

Lees ook:Nieuwe afbeelding uit Kuifjes 3D-avontuur
Lees ook:Eerste trailer voor The Adventures of Tintin
Lees ook:Nieuwe close-up van Kuifje en Haddock
Lees ook:Nieuwe trailer voor Kuifje zit boordevol actie
Lees ook:Nederlandse trailer voor The Adventures of Tintin

Eén reactie op “Cast Tintin bekend

  1. aviar

    Ben nu wel heel erg benieuwd naar deze film.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.