Test voor Popeye

Een voorsmaakje van Sony’s nieuwe animatiefilm.

Ook al heeft de animatiefilm nog geen releasedatum of een afgewerkt script, toch wordt er bij Sony Pictures Animation achter de schermen gewerkt aan Popeye.

De studio heeft zopas een animatietest vrijgegeven met een eerste blik op de 3D-versie van de bekende zeebonk. Het gaat dus niet om een trailer of een clip met beelden uit de film, maar om een probeersel dat een aantal personages en hun maffe universum introduceert.

Regisseur Genndy Tartakovsky hoopt dat de video veel aandacht krijgt en dat de interesse van animatiefans ervoor zorgt dat Sony de film spoedig groen licht geeft. In de intro die aan het fragment voorafgaat, beschrijft de regisseur hoe de oude Popeye-tekenfilmpjes van de Fleischer Studios hem als kind inspireerden om een animator te worden.

Het avontuur zou een oorsprongsverhaal worden, waarbij Popeye, Olive, Wimpy en Eugene kennismaken met iconische vijanden als Bluto.

Animatietest

Lees ook:Popeye-film krijgt twee Smurfs-schrijvers
Lees ook:Popeye herleeft in videoclip
Lees ook:Tartakovsky kiest voor Popeye in 3D
Lees ook:Sony brengt Popeye in 3D naar de bioscoop
Lees ook:Popeye dan toch eindelijk op dvd

2 reacties op “Test voor Popeye

 1. TAZ

  de testbeelden zien er op zich best goed uit.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Hansje

  Ik denk dat dit een geheel nieuw (lees: jong) publiek zeker aan kan spreken, maar geef mij maar de oude Fleischer-2D Popeye. Dat blijft ongeëvenaard.
  Ik ben qua 2D > 3D vertaling veel benieuwder naar The Peanuts, waar de eerste beelden van beloven dat ze goede (en zeer gewaagde) keuzes gemaakt hebben.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.