Korte animatiefilm: Walkman vs Hoover

Bekijk de korte animatiefilm Walkman vs Hoover

Als je dacht dat enkel Romeinse gladiatoren epische gevechten in de arena hielden, dan heb je duidelijk je eigen huishoudtoestellen nog niet bezig gezien…

Afbeelding uit de kortfilm Walkman vs HooverEd Patterson en Will Studd, verenigd onder de naam Sumo Science, zijn twee creatievelingen die allerlei animaties maken. Zowel voor Wallace & Gromit als voor commercials en andere kortfilmpjes. Ondertussen werken ze als regisseurs voor Aardman Animations en hebben ze al heel wat reclamespotjes bedacht, maar in 2007 creëerden de twee de erg amusante Stuff vs Stuff-reeks.

In deze reeks van kortfimpjes nemen alledaagse apparaten het tegen elkaar op. In de korte stop-motionclip onderaan gaat een onverschrokken walkman een gigantische stofzuiger te lijf.

Stuff vs Stuff: Walkman vs Hoover

(Via ItsArtMag)

Lees ook:Korte animatiefilm: Can vs Sprouts
Lees ook:Mooie reclamespot: Stuff Anthem
Lees ook:DWA huurt Bob’s Burgers-schrijvers in
Lees ook:Stuff of Legend-schrijvers gevonden
Lees ook:Dot: ‘s Werelds kleinste stop-motionanimatie

2 reacties op “Korte animatiefilm: Walkman vs Hoover

  1. Hans W.

    Erg leuk! Wat kan stop-motion toch grappig zijn. Ik moet wel zeggen dat de Aardman Studios dit inmiddels tot grote perfectie doorgevoerd heeft.
    Is het overigens bekend of ze binnenkort nog met een nieuwe feature gaan komen?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Seppe

      Ja, hoor! Er is een computeranimatie gepland over een kerstverhaal en een nieuwe stop-motionfilm over piraten, maar die zijn allebei niet meer voor dit jaar (zie animatiefilms van de toekomst). Verder liet Nick Park in een interview optekenen dat hij nog wel enkele ideeën voor nieuwe Wallace & Gromit-avonturen had, maar een officiële aankondiging daarvoor is er nog niet.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.