Kwijlende zombies in ParaNorman

Een tv-spotje met nieuwe beelden uit de geanimeerde griezelfilm.

Een van de meest veelbelovende animatiefilms van 2012 is – wat mij betreft – ParaNorman. De nieuwste creatie van LAIKA, de animatiestudio achter Coraline, wordt geregisseerd door Sam Fell en Chris Butler. In de stop-motionfilm spelen geboetseerde figuurtjes de hoofdrol in een komisch griezelverhaal.

In ParaNorman wordt een vervloekt dorp aangevallen door zombies. De enige die de inwoners kan redden is de schuchtere Norman, een buitengewone jongen die met de doden kan praten. Hij zal het moeten opnemen tegen allerlei bovennatuurlijke monsters.

Het blijft maar toffe beelden regenen uit de veelbelovende monsterfilm. Zo bevat het onderstaande tv-spotje weer een verse portie zombies, inclusief een liter kwijl van de hoogste kwaliteit.

De animatiefilm (in 3D) wordt in de Nederlandse zalen verwacht op 16 augustus 2012. De Belgische release volgt op 22 augustus 2012. Meer trailers, afbeeldingen en informatie over de stemacteurs vind je in onze vorige berichten.

Tv-spotje voor ParaNorman

(Via TrailerAddict)

Lees ook:Fantastische trailer voor ParaNorman
Lees ook:Griezelige teaser voor ParaNorman
Lees ook:Geestige trailer voor ParaNorman
Lees ook:Knappe posters voor ParaNorman
Lees ook:Meer griezels in nieuwe teaser ParaNorman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.