Blockade maakt derde spelverfilming

Studio werkt aan een animatiefilm over de spelletjesdief Sly Cooper.

Hoewel de spelletjesverfilmingen Heavenly Sword (2014) en Ratchet & Clank (2015) hun succes nog moeten bewijzen, heeft Blockade Entertainment al een derde project aangekondigd.

Samen met animatiestudio Rainmaker Entertainment (Escape from Planet Earth) en Sony Computer Entertainment wordt gewerkt aan een computerprent die gebaseerd is op Sly Cooper, het hoofdpersonage uit vier PlayStation-spelletjes die tussen 2002 en 2013 verschenen. De film wordt geregisseerd en geschreven door Kevin Munroe (TMNT).

Het verhaal draait om de dief Sly Cooper (een sluwe wasbeer) en zijn vrienden/handlangers Bentley (een slimme schildpad) en Murray (een sterk nijlpaard). Wanneer Sly ontdekt dat hij afstamt van een getalenteerde, internationale dievenfamilie, raken hij en zijn vrienden betrokken bij een avontuurlijke race tegen de tijd. Ze moeten als eerste de puzzelstukjes verzamelen van een bundel met de geheimen van de Cooper-clan, voor het in handen valt van Clockwerk, een gemene, Russische uil die wil afrekenen met de familie Cooper.

De onderstaande teaser dient als aankondiging van de film, die omschreven wordt als een mix van actie en komedie. Het resultaat zal in stereoscopisch 3D verschijnen en wordt in het begin van 2016 in de Amerikaanse bioscopen verwacht.

Teaser Sly Cooper

(Via Empire)

Lees ook:Nieuwe Muppets-teaser parodieert Green Lantern
Lees ook:De draken van DreamWorks zijn terug
Lees ook:Twee clips uit DreamWorks’ drakenspecials
Lees ook:Heavenly Sword trailer
Lees ook:Twee nieuwe series bij Nick

2 reacties op “Blockade maakt derde spelverfilming

  1. TAZ

    dit ziet er al goed uit.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mina

    Ahhh dit heb ik vroeger gespeelt!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.