Twee nieuwe series bij Nick

Groen licht voor de tv-series Bad Seeds en Pig Goat Banana Cricket.

Nog steeds zoekende naar de volgende tv-hit die koning SpongeBob SquarePants van de troon kan stoten, heeft Nickelodeon twee nieuwe animatieseries groen licht gegeven.

Van beide reeksen worden 26 afleveringen gemaakt in Nickelodeons animatiestudio in Californië. In dit bericht vind je alvast het eerste beeldmateriaal en een korte beschrijving van de twee geselecteerde series.

Bad Seeds

Geschreven, bedacht en geregisseerd door C. H. Greenblatt (bedenker van Chowder, schrijver van SpongeBob SquarePants).

De serie draait om Harvey, een lieve en vriendelijke vogel, die twee nieuwe beste vrienden krijgt: Fee en Foo, de wildste kinderen van het bos. Ondanks hun vele verschillen groeien de drie dichter naar elkaar toe wanneer ze elkaar uitdagen om nieuwe dingen uit te proberen en zo samen eindeloze avonturen beleven.

Pig Goat Banana Cricket

Bedacht door Dave Cooper en Johnny Ryan, met David Sacks (The Simpsons, Regular Show) als uitvoerend producent. De laatste twee schrijven de verhalen en Cooper is art director. De pilot werd geregisseerd door Nick Cross (Yellow Cake, The Pig Farmer).

De reeks is een bundeling van allerlei absurde verhalen over vier vrienden die samen een kamer delen: Pig (de gek), Goat (de kunstenaar), Banana (de bijdehande grapjas) en Cricket (het brein).

De twee series haalden het volgens Cartoon Brew van vier andere concepten: Knight and Dave, Meerkats, The Buglys en Super Macho Fighter (zie onderste afbeelding). Toch is het niet uitgesloten dat een of meer van deze series later alsnog groen licht krijgen en in productie gaan.

Onderaan in dit bericht vind je de oude pilot voor Pig Goat Banana Mantis (Mantis werd later veranderd in Cricket om verwarring met het Kung Fu Panda-karakter te vermijden).

Afbeeldingen Bad Seeds en Pig Goat Banana Cricket

Pilot Pig Goat Banana Mantis

Lees ook:Nieuwe animaties voor Nickelodeon
Lees ook:Korte animatiefilm: The Goat and the Well
Lees ook:Leuke reclamespot: Pilot Evolution
Lees ook:Spion Archer krijgt een tweede seizoen
Lees ook:Preview Clarence

Eén reactie op “Twee nieuwe series bij Nick

  1. TAZ

    nu maar hopen dat ze ook allbei op de nederlandse nickelodeon gaan verschijnen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.