Nieuwe Ice Age 2 trailer

Tijd voor de zondagse trailer! Ook deze week heb ik weer iets nieuws gevonden. En wel iets van Ice Age 2! De Nederlandse website van Ice Age 2 – The Meltdown is online gegaan. Een leuk geanimeerde site, met lekker veel Scrat. Je kunt er de gebruikelijke dingen dowloaden: wallpapers en screensavers. Je kunt er ook een en ander lezen over de film, en kennis maken met de belangrijkste karakters. En er is een nieuwe trailer!

Teaser & trailer
In de sectie ‘Video’ vind je twee filmpjes: de Teaser (een filmpje met Scrat dat al een paar maanden circuleert) en de Trailer. De laatste is nieuw. Download hem lekker op high definition (de download is erg snel), en geniet van de nieuwste avonturen van Scrat!

Ice Age even terug
Overigens draait de eerste Ice Age-film op dit moment weer in de Pathé-bioscopen in Rotterdam en Eindhoven. Leuk voor degenen die de eerste film nog niet op het grote doek hadden gezien! En een mooie voorbereiding op Ice Age 2 uiteraard…

Nieuw: Discussieer mee over Ice Age en win!

Lees ook:Teaser voor Scrat’s Continental Crack-Up
Lees ook:Ter voorbereiding op Ice Age 2…
Lees ook:Korte animatiefilm: Scrat’s Continental Crack-Up
Lees ook:Teaser-trailer Ice Age 3 online
Lees ook:Opnames Ice Age 3 begonnen

5 reacties op “Nieuwe Ice Age 2 trailer

 1. age

  hoi hoi

    /   Beantwoorden  / 
 2. age

  hallo hoi hoe gaat het

    /   Beantwoorden  / 
 3. age

  ja goed en jij?

    /   Beantwoorden  / 
 4. age

  ook goed mzzls

    /   Beantwoorden  / 
 5. lol age

  zielig dat je tegen je eigen praat…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.