Nieuwe knappe clip en posters voor Ackers 9

Bekijk twee nieuwe posters en een volledige scène uit de animatiefilm.

Ook Rusland en Frankrijk maken zich klaar voor de negen lappenpoppen van Shane Acker, getuige daarvan zijn de twee filmposters die naar buiten werden gebracht. Tim Burton is een van de filmproducenten die zich aan deze film liet binden. Aan het filmmateriaal te zien dat tot nu toe is verschenen, heeft hij daarmee geen slechte keuze gemaakt.

De posters bevatten niets wat we hier nog niet eerder hebben gezien. Mooier is het extra lange fragment uit 9. De clip duurt bijna vijf minuten en bevat een spannende scène waarin de cijferpersonages het opnemen tegen een van de gevaarlijke machines die wereld onveilig maken.

Op vijf minuten slaagt het frament er in om je helemaal mee te slepen in het verhaal, dus dat is al een goed teken. De computeranimatie ziet er erg knap uit, wat het alleen maar moeilijker maakt om nog te wachten tot de animatiefilm op 09/09/2009 in de bioscopen wordt gereleased.

Nieuwe clip uit 9 (of klik hier om te downloaden [mp4, 19MB])

Nieuwe filmposters 9

(Via LR)

Lees ook:Bekvechtende superhelden in Megamind
Lees ook:Clip uit The Dark Knight Returns
Lees ook:De eerste vijf minuten uit The Princess and the Frog
Lees ook:Eerste clip uit Aardmans The Pirates!
Lees ook:Knappe posters voor ParaNorman

2 reacties op “Nieuwe knappe clip en posters voor Ackers 9

  1. luc

    Wow lekker fragment van 9!
    Ik zat er gelijk helemaal in.
    Ik heb veel zin in deze animatie!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.