Fantastische trailer Fantastic Mr Fox

Daar is-ie dan eindelijk, de allereerste trailer van Fantastic Mr. Fox.

Vorige week hadden we nog een lading verse afbeeldingen van de film, vandaag kun je de gloednieuwe trailer bekijken van Fantastic Mr. Fox. De verfilming van Roald Dahls gelijknamige boek heeft eindelijk een bewegend tipje van de sluier opgelicht. Na alle stilstaande plaatjes krijgen we nu voor het eerst wat vloeiende beelden uit de film te zien. De eerste stop-motion animatiefilm van regisseur Wes Anderson belooft een leuk avontuur te worden. De trailer kun je hieronder bekijken. Wat je ervan vindt, kan je eveneens onderaan kwijt. Wij vonden ‘m in ieder geval erg knap. Laat de rest van de film maar komen!

Fantastic Mr. Fox draait vanaf 3 december 2009 in de Nederlandse bioscoopzalen, in de Belgische jammer genoeg pas vanaf 10 februari 2010. Wie echt niet kan wachten, kan de film in oktober 2009 ook altijd bekijken tijdens het Filmfestival van Londen.

Trailer Fantastic Mr. Fox (downloaden? Hier 720p [122 MB] of hier 1080p [177 MB])

(Via TA)

Lees ook:Allereerste filmposter van Fantastic Mr Fox geland
Lees ook:Tientallen nieuwe screenshots Fantastic Mr Fox
Lees ook:Oei oei. DreamWorks is boos.
Lees ook:Fleurige personages op posters Fantastic Mr Fox
Lees ook:Persepolis net na de Oscars in de bioscoop

5 reacties op “Fantastische trailer Fantastic Mr Fox

  1. Locall

    word er niet echt warm van… ben geen fan van de animatie, geen fan van de stemmen, het verhaal zal goed zijn…Roald Dahl, maar zie totaal het nut niet in van deze techniek, die ik wel zag bij The Nightmare en Corpse Bride :S

      /   Beantwoorden  / 
  2. Tom

    Een animatiefilm in Anderson-stijl, grandioos! Misschien zal niet iedereen er wild van zijn, maar hoe vaker ik de trailer zie hoe meer ik denk dat dit wel iets kan gaan worden. Al moet ik bekennen dat ik de eerste keer ook wel even raar zat te kijken, wat denk ik vooral voortkomt uit het feit dat het boek wat primitiever was.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Arjen Klaverstijn

    Stop motion is en blijft een geweldige animatie techniek. Elk jaar tijdens Annecy wordt er weer bewezen dat ook films zonder de kwaliteit van Corpse Bride erg vermakelijk kunnen zijn (marry & max, $9.99). Ik ben gek op stop motion films, maar soms missen ze gewoon een volwassen en goed geschreven scenario, met anderson moet dit 100% goedkomen. Ook vond ik de animatie stijl erg goed passen bij de cynische en maffe humor van Anderson.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Titia

    Ehh heb je het al gelezen bij de buren? (hollywood.blog) Fantastic mr fox, Cloudy en Where the wild things are zijn alle drie uitgesteld / hebben een andere realeasedatum gekregen :( Stom!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Seppe

    Tja, releasedata schommelen nog meer dan de beurskoersen, je mag ze pas geloven als de film daadwerkelijk in de zalen draait. In ieder geval kunnen Belgen en Nederlanders nu rond dezelfde periode van de films genieten, for what it’s worth. ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.