Eerste trailer voor Alpha and Omega

Bekijk de eerste trailer voor Alpha and Omega

Gewelddadige eenden, brutale beren en sprekende wolven. Bekijk de eerste beelden voor het komische wolvenavontuur Alpha and Omega.

Afbeelding uit Alpha and OmegaKate (Hayden Panettiere) en Humphrey (Justin Long) zijn twee jongen wolven die een onbezorgd leven leiden. Zij is een onafhankelijke alfawolf, die zonder problemen twee prooien in één klap neerhaalt, terwijl hij een omegawolf is, een speelvogel die nergens echt goed in is. Samen met hun roedel wonen ze op een uitgestrekte vlakte waar ze alles hebben dat hun hartje begeert. Tot het duo op een dag wordt gevangen door enkele parkwachters. Niet lang daarna worden ze weer vrijgelaten om op een vreemde, onbekende plaats een nieuwe wolvenpopulatie te stichten. Er is slechts één probleem: ze kunnen elkaar helemaal niet uitstaan.

Afbeelding uit Alpha and OmegaToegegeven, dat klinkt inderdaad zoals de onlangs uitgestelde Newt. De afloop van het verhaal zal vast ook geen verrassing zijn, maar dat betekent niet dat Alpha and Omega niet voor de nodige ontspanning kan zorgen. De animatiefilm is de eerste grote productie van Crest Animation Studios, die met de film moet bewijzen dat ze tussen de grote studio’s thuishoort.

De film wordt geregisseerd door Anthony Bell en Ben Gluck. Die eerste heeft wat ervaring met animatieseries zoals Duckman, Rugrats en The Boondocks, de tweede stond eerder al aan het roer van Brother Bear 2. Verder lenen ook nog Christina Ricci, Dennis Hopper en Danny Glover hun stem aan het wolvenavontuur.

Alpha and Omega verschijnt in België op 27 oktober 2010, in Nederland op 24 november 2010. De animatiefilm zal ook in 3D in de bioscopen verschijnen.

Eerste trailer Alpha and Omega

(Via MSN, met dank aan Mike voor de tip)

Lees ook:Twee nieuwe clips uit Alpha and Omega
Lees ook:Nieuwe poster en afbeeldingen uit Alpha and Omega
Lees ook:Meer hondsdolle wolven uit Alpha and Omega
Lees ook:Nieuwe Alpha and Omega-film
Lees ook:Nieuwe karakterposters voor Alpha and Omega

7 reacties op “Eerste trailer voor Alpha and Omega

  1. Locall

    Die beren zien er nog mooier uit dan de hoofdrolspelers :S
    De animatie is echt slecht, toch heeft de film wel iets waardoor ik m wil zien, op dvd dan, ga er niet voor naar de bios.

      /   Beantwoorden  / 
  2. esteban

    De animatie is inderdaad iets te mager om naar de bioscoop voor te trekken, imo.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jeroen

    Jah, zoals deze film zijn er zovelen hé. De trailer is een aaneenschakeling van clichés, vooral dan de afschuwelijke voice over haha. ‘But they just might discover that together they can accomplish blablabla….’ XD

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tünde

      Veel clichés inderdaad… Het hele 2e deel deed me trouwens denken aan Lion King 2, inclusief die vogel (lijkt op Rafiki).

        /   Beantwoorden  / 
  4. frits

    jesus wat is dit slecht zeg. het is te merken hoe veel vertrouwen ze hebben in die productie, was bijna niet te zien wie erachter zat.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Rex

    blegh…

      /   Beantwoorden  / 
  6. kenny

    Njaa ik weet het zo nog niet =)
    kijk het is ook hun eerste animatiefilm ( computeranimatie ) e dus ja en ook ze springen mee op de kar van 3D nu ja voor de kleintjes is dit goed maar voor ons ( 19 jarige =p ) is dit niets e tot nu toe is diegene die het beste scoort nog altijd RIO =)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.