Trailer: Bezoek het slagveld van de Eerste Wereldoorlog

Bekijk de eerste trailer voor 11, elf geanimeerde oorlogsverhalen

Bekijk de eerste trailer voor 11, een unieke animatiefilm die een verzameling is van elf kortfilms die zich afspelen net voor, tijdens en na de Eerste Wereldoorlog.

Afbeelding uit 11Wie ons vorige bericht in maart heeft gelezen, weet dat 11 een interessant project is waarbij verschillende schrijvers, regisseurs, striptekenaars, illustrators en animators samenwerken aan een verzameling van korte, geanimeerde verhalen over de Eerste Wereldoorlog.

Een grote verscheidenheid aan makers betekent uiteraard een grote variatie in stijlen. Zoals je onderaan in de eerste trailer zal zien, bevat 11 evenveel stijlen als verhalen. Japanse anime, handgetekende animatie en strips en aquareltekeningen die tot leven lijken te komen.

Afbeelding uit 11Bekende namen uit de animatie- en stripwereld die aan het project meewerken zijn Raoul Servais, Rabate, Bézian, Benjamin Flao, Christophe Gautry, Serge Elissalde, Cyrille Pomes en Eunice Alvarado Ellis.

11 is een coproductie van Gazato Films, Lunanime en Les Films du Nord. Wanneer de film verschijnt is nog niet duidelijk, want het project is nog in volle ontwikkeling. Een uitgebreid overzicht met veel meer informatie, afbeeldingen en een samenvatting van alle verhalen vind je in ons vorige bericht.

Eerste trailer voor 11

(Via Catsuka)

Lees ook:De Eerste Wereldoorlog in elf geanimeerde verhalen
Lees ook:Oude gebouwen komen tot leven met illustraties
Lees ook:Cartoon Saloon verfilmt bestseller
Lees ook:Please Say Something wint Cartoon d’Or
Lees ook:Animatiefilm is Singaporese Oscarinzending

Eén reactie op “Trailer: Bezoek het slagveld van de Eerste Wereldoorlog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.