Vrolijke trailer voor Tigers and Tattoos

Als je deze trailer bekijkt, vind je het vast jammer dat je geen Deens kan. Tigers and Tattoos is namelijk een nieuwe animatiefilm die er erg leuk uitziet. Gelukkig spreken de mooie tekeningen voor zichzelf…

Het jonge weesmeisje Maj woont bij haar oom Sonny die een tattoowinkel heeft. Hoewel ze het samen erg naar hun zin hebben, vinden ze dat zij eigenlijk hoort op te groeien bij een gezellige familie met een lieve moeder, een wijze vader en een broer met een grote baard. Net zoals op televisie.

Wanneer Maj op een dag allerlei elfjes en prinsesjes tatoeëert op de rug van een stoere motorrijder, slaat ze samen met haar oom op de vlucht. Op hun reis ontmoeten ze een erg ongewone circusfamilie, die samenleeft met een grote tijger. Maj vraagt zich af of ze wel een nieuwe familie nodig heeft als ze zo’n leuke oom heeft zoals Sonny.

De film is een productie van Copenhagen Bombay, opgericht door Anders Morgenthaler. Dat is de regisseur van Princess (2006), een genadeloze animatiefilm voor volwassenen over de broer van een overleden pornoactrice.

Het verhaal van Tigre og tatoveringer is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Karla von Bengtson en Anne-Marie Donslund. Je kan de eerste veertien pagina’s van het boekje trouwens gratis lezen (of bekijken) op deze website. Het boekje wordt samen uitgebracht met de korte bioscoopfilm, die 42 minuten zal duren. Of en wanneer de film ook in België en Nederland verschijn, is niet bekend.

Trailer voor Tigers and Tattoos

Afbeeldingen uit Tigers and Tattoos (klik voor hoge resolutie)

(Via Twitch)

Lees ook:Reuzegrote trailer voor The Great Bear
Lees ook:Zaterdagavond op tv: Princess (18+)
Lees ook:Animator/illustrator Julia Pott komt naar Amsterdam
Lees ook:Nieuwe Book of Life-trailer
Lees ook:Trailer voor The Croods

2 reacties op “Vrolijke trailer voor Tigers and Tattoos

  1. birdbee

    ziet er leuk uit!
    wat een idee ook, een meisje die terecht komt in een tattoowinkel. de film had zich gerust helemaal daar moge afspelen, is absurder dan een circusfamilie :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Frits

    het ziet er allemaal wel heel getweened uit. verder wel leuk

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.