Eerste trailer voor Kuiba

Bekijk de eerste trailer voor Kuiba

De jonge Manji droomt ervan om de sterkste ter wereld te worden, maar wat hij niet weet is dat in hem een gevaarlijk monster schuilt…

Manji uit de Chinese animatiefilm KuibaAnime is big business in Japan, maar ook China blijft niet achter wat de productie van animatie betreft. Een van de studio’s die aan een opmars bezig is, is Vasoon Animation. Er zitten drie animatiefilms in de pijplijn van deze Chinese studio en de eerste daarvan is Kuiba, een fantasievol verhaal waarvan de trailer recent online verscheen.

Elke 333 jaar wordt Kuiba, een duivels monster, hergeboren. Deze keer is dat in het lichaam van de jonge Manji. Hij wil de sterkste ter wereld worden en traint zich te pletter om de legendarische Kuiba te kunnen verslaan. Wat hij echter niet weet, is dat de demon in hem zit en hij dus eigenlijk zichzelf zal moeten verslaan.

Volgende de makers werkte een team van acht man twee jaar lang om het publiek deze animatiefilm voor te schotelen. Het verhaal klinkt een beetje zoals dat van de Japanse Naruto (een jonge ninja in wie een monster opgesloten zit), maar wie weet wordt het nog wel wat. De Chinese release van Kuiba staat gepland voor februari 2011.

Eerste trailer voor Kuiba

Meer fragmenten en artwork uit Kuiba

(Via Twitch)

Lees ook:Mooie trailer voor A Monster Calls
Lees ook:Korte animatiefilm: Red Scarf Man
Lees ook:Eerste trailer voor AniMen: Triton Force
Lees ook:Eerste clip uit Chinese animatiefilm Da Hai
Lees ook:Eerste teaser voor Legend of a Rabbit

2 reacties op “Eerste trailer voor Kuiba

  1. blue

    Vind de artwork in het tweede filmpje wel leuk om te zien. vind wel dat de animatie wat ” choppy” (houterig)is vooral als dit een bioscoop flm moet worden…of word dit een tv serie?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Seppe

      In China wordt ie verwacht in de bioscoop, maar in NL/BE vast niet (tenzij op een of ander festival misschien).

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.