Eerste trailer voor AniMen: Triton Force

China verkent de ruimte in animatiefilm AniMen: Triton Force.

AniMen: Triton Force is een Amerikaans-Chinese coproductie van Gorilla Pictures en Shanghai Hippo Animation. Hoewel er zes jaar lang aan werd gewerkt, lijkt het resultaat op niet meer dan de geanimeerde filmpjes uit oude(re) computerspelletjes.

Volgens producent en regisseur Kerr Xu is de animatiefilm een mengeling van oude tekenfilms uit de jaren negentig en moderne videogames. De onderstaande trailer bevestigt dat met typische ingrediënten zoals robots, aliens, lasers, explosies en grote ruimteschepen. Het verhaal in een notendop? De eeuwige strijd om de macht in het universum.

De film, die ook in 3D wordt uitgebracht, is al aan een aantal Europese landen verkocht (waaronder Frankrijk en Duitsland). Of de animatiefilm ook in Nederland en België verschijnt, is op dit moment niet bekend. Afgaande op de onderstaande beelden, kijk ik nog liever naar Legend of a Rabbit, het Chinese antwoord op Kung Fu Panda.

Eerste trailer voor AniMen: Triton Force

Langere trailer zonder dialoog voor AniMen: Triton Force

(Via GP, HA, CM en IMPA)

Lees ook:Trailer voor nieuwe serie Voltron Force
Lees ook:Trailer House of Magic
Lees ook:Swingende gedragsregels bioscoop
Lees ook:Komische stripkat krijgt korte animatieserie
Lees ook:Congress is Europa’s animatietopper

Eén reactie op “Eerste trailer voor AniMen: Triton Force

  1. luc

    “typische ingrediënten zoals robots, aliens, lasers, explosies en grote ruimteschepen.” Op zich zijn dit allemaal dingen die ik wel kan waarderen. Maar inderdaad de trailer ziet er niet bijster interessant uit…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.