Trailer House of Magic

House of Magic

Meer beelden uit de Belgische animatiefilm over een magisch huis.

House of MagicDe Belgische studio nWave Pictures (Sammy’s Adventures: The Secret Passage) pakt deze week uit met The House of Magic. De nieuwe animatiefilm werd met de computer geanimeerd en zal – net zoals de studio’s vorige producties – in stereoscopisch 3D in de zalen verschijnen. De prent werd geregisseerd door Ben Stassen, die deze keer werd bijgestaan door Jérémie Degruson (art director eerste Sammy-film).

Het verhaal volgt Thunder, een jonge kat die op zoek is naar een schuilplaats. Hij komt terecht in het huis van een oude goochelaar, waar allerlei bijzondere speelgoedfiguren, uitvindingen en dieren wonen. De meeste bewoners ontvangen Thunder met open armen, maar Jack Rabbit en Maggie Mouse zijn de kat liever kwijt dan rijk. De problemen beginnen pas echt wanneer de oude man in het ziekenhuis belandt en zijn hebberige neef het gebouw wil verkopen. Thunder is echter vastbesloten om zijn nieuwe plekje te verdienen én te verdedigen. Gelukkig krijgt hij hulp van de vele, maffe vrienden van de goochelaar die in het magische huis wonen.

Na de eerste teaser is ondertussen ook een uitgebreidere trailer verschenen (zie video onderaan). StudioCanal heeft de distributierechten naar verluidt al verkocht aan meer dan veertig landen, waaronder China, Frankrijk, Australië, Rusland, Zuid-Korea, Polen, Duitsland, Turkije en Zuid-Afrika. Voor pretparken volgt later ook een aangepaste versie van de film: The House of Magic: The 4D Experience.

De Vlaamse versie van de film, getiteld Flits en het Magische Huis, wordt op 25 december 2013 in de bioscopen verwacht. In Nederland verschijnt de 3D-animatiefilm op 5 februari 2014 in de zalen.

Engelse trailer The House of Magic

Vlaamse trailer Flits en het Magische Huis

Lees ook:Teaser House of Magic
Lees ook:Eerste trailer voor The Magic Tree House
Lees ook:Eerste trailer voor The House
Lees ook:Vlaamse en Nederlandse trailer en stemmen Het Regent Gehaktballen
Lees ook:Nummer 13: Monster House

Eén reactie op “Trailer House of Magic

  1. TAZ

    de trailer ziet er goed uit.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.