Tv Tip: animatie in het Klokhuis

Deze avond kan je kijken naar het Klokhuis dat een bezoek brengt aan het Nederlands Instituut voor Animatiefilm, afgekort als het NIAf. In deze aflevering wordt uitgelegd hoe je met verschillende technieken animaties kan maken. Alle deelnemers van de Werkplaats van het NIAf maakten een kort filmpje met de presentatrice Dolores in de hoofdrol. Het Klokhuis wordt uitgezonden op Nederland 3 vanaf 18.25u tot 18.45u. De uitzending kan je achteraf ook online bekijken via Uitzendinggemist.nl.  

Lees ook:Vandaag op tv: Het Klokhuis bezoekt Pixar
Lees ook:Tv Tip: Jeroen Krabbé bekijkt de animatiefilm in Nederland
Lees ook:Nieuwe clip uit Futurama-aflevering Rebirth
Lees ook:Minuscule insecten op televisie
Lees ook:Bezuinigingen in Nederland treffen NIAf en HAFF

5 reacties op “Tv Tip: animatie in het Klokhuis

  1. Daniel

    Leuk! Zeg, ik volg deze site nu al maanden via RSS feeds, en vind dat jullie echt goed bezig zijn. Ik vroeg me alleen af of het mogelijk is om de complete tekst van de blog in de RSS feed te zetten, en niet alleen de eerste 2 regels: nu moet ik steeds naar de site surfen, terwijl ik m anders gewoon in mijn outlook helemaal kan lezen, wat veel handiger is: dan kan ik het artikel namelijk ook lezen als ik offline ben. Zou echt super zijn, verder: keep up the good work!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ferry Piekart

    Hoi Daniel! Daar hebben wij helaas geen invloed op, als bloggers… ik weet niet precies hoe het werkt, maar volgens mij is het nou juist de bedoeling dat je naar de site komt, gezien de advertenties en zo. Zie het maar zo: jij krijgt een gratis blog over animatiefilms te lezen, je enige tegenprestatie is dat je even door moet klikken vanuit je RSS. Koopje toch? ;-)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Wendy

    Idd, aan die RSS feed kunnen we niets doen. Bedankt voor je lovende woorden: altijd heel fijn om te horen dat wat we schrijven ook graag gelezen wordt! Daar doen we het allemaal voor! :-)

      /   Beantwoorden  / 
  4. Daniel

    Hoi, begrijpelijk: ik heb de pagina net even in Internet Explorer geladen (dus niet in Firefox met Ad-Block plus) en inderdaad, opeens zie ik een reclame banner en google ads. Nou, dat ene keertje doorklikken is inderdaad geen enkel probleem.

    Jullie doen het hier heel leuk, en met de samenwerking is er ook lekker veel content te lezen. Heel leuk!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.