Aardman brengt serie over Kung Fu kippen

Chop Socky Chooks is de titel van een nieuwe Aardman creatie over een stel Kung Fu kippen. De tv-serie volgt Chick P, KO Joe en Chuckie Chan tijdens hun pogingen om de bewoners van Wasabi World, een Tokyo meets Las Vegas winkelcentrum, uit de klauwen van Dr. Wasabi te redden.

Dr. Wasabi, met de stem van Paul Kaye (Dennis Pennis), is een gemuteerde vis en naast snoodaard van dienst, ook de eigenaar van het winkelcentrum. Op al dan niet regelmatige basis onderneemt hij pogingen om de wereld te veroveren.

In Amerika is de tv-serie al vanaf maart op de buis en heeft de Aardman productie een deftig aantal positieve reacties gekregen. Chop Socky Chooks wordt vanaf 8 september op de Britse Cartoon Network uitgezonden dus het zal niet lang meer duren vooraleer het in Nederland en België op het tv-scherm verschijnt.

Trailer Chop Socky Chooks

Lees ook:
- Marco van Basten volgens Aardman
- Nieuwe Aardman commercials 
Aardmans The Animals Save the Planet – de complete collectie

Lees ook:Korte animatiefilm: Chop Chop
Lees ook:Voorproefjes van Creature Comforts USA!
Lees ook:Preview Uncle Grandpa
Lees ook:Star Wars: The Clone Wars
Lees ook:Over the Garden Wall

3 reacties op “Aardman brengt serie over Kung Fu kippen

  1. esteban

    Dit moet zowat het allereerste Aardman-project zijn waar ik niet meteen aan verkocht ben. Integendeel zelfs. ‘t Design oogt (imo) verschrikkelijk lelijk, de humor is ver te zoeken, origineel lijkt het allerminst en het spreekt me helemaal niet aan.

    Maar goed, even in het achterhoofd houden dat deze zware uitspraken gebaseerd zijn op een blik die slechts één minuut duurt. :) ‘t Kan dus best nog meevallen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Andreas

    Ik zie het ook niet echt helemaal zitten … en waarom Kung Fu, kan er eens niet één jaar zijn waar er niet aan navelstaarderij geaan wordt? Het idee hangt weer toevallig in de lucht, dus laten we allemaal iets met kung-fu, martial art , of iets in de aard maken.

    Het doet mij een beetje te amerikaans en snelle TV productie aan.
    Niet verwonderlijk dat het in Amerika dus goed ontvangen werd.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Danielle Koomen

    Chop Socky Chooks is een co-productie van Aardman en Cartoon Network. Vanaf 1 september kan je de Kung Fu Chickens in Nederland in actie zien bij Cartoon Network!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.