Meer stemmen voor Wreck-It Ralph

Ontdek de dertien verse stemacteurs die nieuwe en oude gamekarakters inspreken in Wreck-It Ralph, de veelbelovende animatiefilm van Walt Disney.

Wreck-It Ralph is de nieuwste animatiefilm van Walt Disney. Net zoals Tangled wordt dat een met de computer geanimeerde film die in 3D in de bioscoop verschijnt.

Het verhaal volgt Wreck-It Ralph (John C. Reilly), de slechterik uit de videogame van Fix-It Felix Jr. (Jack McBrayer). Zijn hele leven draait om het vernielen van dingen, maar eigenlijk droomt hij ervan om net zo geliefd te zijn als de held van het spelletje. Hij besluit om zijn eigen game te verlaten en andere spelletjes binnen te dringen. Zo belandt Ralph in de game Hero’s Duty, waar hij kennismaakt met de strenge Sergeant Calhoun (Jane Lynch), en in het suikerzoete racespelletje Sugar Rush, waar hij Vanellope von Schweetz (Sarah Silverman) leert kennen.

Zopas zijn een heleboel nieuwe acteurs bekendgemaakt die hun stem lenen aan enkele bijrollen in de animatiefilm. Het gaat zowel om originele personages als karakters uit wereldberoemde games.

Alan Tudyk is King Kandy, de leider van het land in Sugar Rush. Adam Carolla en Horatio Sanz spelen zijn bewakers Wynchel en Duncan. Mindy Kaling leent haar stem aan Taffyta Muttonfudge, een van de gemene racers die Vannelope vaak pesten. Dennis Haysbert moedigt de dappere spelers aan in Hero’s Duty als General Hologram. Edie McClurg en Rachael Harris zijn Mary en Deanna, twee Nicelanders die in de gebouwen uit het spelletje Fix-It Felix Jr. wonen.

Ed O’Neill (Mr. Litwak) is de eigenaar van Litwak’s Family Fun Center & Arcade, de automatenhal waar alle games staan, en Stefanie Scott spreekt de stem in van Moppet Girl, een meisje dat daar vaak komt spelen.

Roger Craig Smith geeft klank aan ’s werelds bekendste egel (Sonic the Hedgehog), terwijl Gerald C. Rivers, Reuben Langdon en Kyle Hebert hun stoere keelgeluid aan Street Fighter-personages geven (respectievelijk M. Bison, Ken Masters en Ryu).

Op afbeeldingen in dit bericht zie je Ralph, het hologram van de generaal uit Hero’s Duty, King Kandy en Taffy uit Sugar Rush en Moppet Girl. De toffe trailer kun je hier bekijken.

(Via EW)

Lees ook:Meer neppe spotjes voor Wreck-It Ralph
Lees ook:Artwork voor Wreck-It Ralph
Lees ook:Nieuwe trailer voor Wreck-It Ralph
Lees ook:Nieuwe trailers voor Wreck-It Ralph
Lees ook:Nieuwe posters voor Wreck-It Ralph

5 reacties op “Meer stemmen voor Wreck-It Ralph

  1. peter

    yeaaah ik kan echt niet wachten.

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    dat belooft wat leuks te gaan worden

      /   Beantwoorden  / 
  3. poppie

    mooi ik kan echt niet wachten voor deze keer ga ik maar eens naar de orginele versie

      /   Beantwoorden  / 
  4. enitul

    Ik kan net als jullie niet wachten op dit gamespektakel… Serieus… Ik moet en zal’m zien

      /   Beantwoorden  / 
  5. Hans W.

    Ik had weinig fiducie in deze productie, maar na het zien van de trailer (voor “Brave”) ben ik toch erg benieuwd…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.