Wallace en Gromit: het bordspel

Voor de Aardman fans onder ons is dit misschien wel hét ideale kerstcadeau: het nieuwe Wallace & Gromit gezelschapspel Fleeced. Nick Park brengt dit schaapherderavontuur met het olijke duo in de hoofdrol naar de Britse winkels vanaf midden november. Het doel van het spel is om de arme schaapjes die in de buurt van West Wallaby Street ronddwalen, terug op het droge te brengen…

Je manoeuvreert door de straten en lokt de slaapverwekkende diertjes uit hun schuilplaats of ‘neemt’ ze uit handen van je tegenspelers. Zolang je de kudde maar veilig thuisbrengt. Maar let op, des te meer schaapjes je meeneemt, des te groter de hebberige blikken van je tegenspelers worden. Het spel is geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar.

Wat zit er in de doos?
- 1 spelbord
- 6 personage pionnen
- 6 Schaapfluitjes
- 1 Schaap zakje
- 40 Schaapjes
- 50 Kaaskaarten
- 7 Schaap Schuilplaats kaarten

Het is moeilijk om nu al te zeggen of het bordspel interessant wordt voor volwassenen maar de look is alleszins fantastisch! De uitwerking is gedetailleerd en het ziet er prachtig uit, maar dat mag ook wel voor de nieuwprijs van 30 Pond oftewel 43€. Hier en hier kan je meer foto's van het spel bekijken. Ik ga midden november naar Londen en meteen eens kijken of het al in de winkels ligt. Of ik het ga kopen zal dan vooral van mijn financiële toestand op dat moment afhangen. Gelieve bestellingen tijdig door te geven!

Lees ook:
- Shaun the Sheep lanceert kerstsingle
- Het Nick Park imperium
- Nieuwe Wallace en Gromit film: Trouble At Mill

Lees ook:Wallace en Gromit winnen derde Oscar
Lees ook:Nieuwe Wallace & Gromit-film: Trouble at Mill!
Lees ook:Niet te missen vanavond: Wallace & Gromit tv-special
Lees ook:Wallace & Gromit krijgen een standbeeld
Lees ook:Wallace en Gromit in Harvey Nichols reclamecampagne

4 reacties op “Wallace en Gromit: het bordspel

  1. Ellen

    Enig idee of dit spel ook online te koop is? of in België en/of Nederland? Lijkt me leuk cadeautje voor onder de kerstboom!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wendy

    Hoi Ellen, ik heb het spel nog niet op een Nederlandstalige site zien staan. Dat kan misschien nog wel even duren omdat het nu pas in de UK uitkomt. En voorlopig vind ik de enige besteloptie op http://www.forbiddenplanet.com maar ik weet niet zeker of ze verzenden naar hier en die kosten zullen waarschijnlijk wel vrij hoog liggen. Ik probeer er een beetje op te letten wanneer het spel hier beschikbaar wordt. Later waarschijnlijk meer hierover :-)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Gerdieneke

    Voor wie dit spel nog zoekt, het is te koop bij Gator in Nijmegen. Je kunt het zowel online bestellen als in de winkel. Voor meer info zie http://www.gator.nl

      /   Beantwoorden  / 
  4. Wendy

    Bedankt voor de info Gerdieneke!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.